2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Fortuna Gsm Szervíz - Part II.

Írta: | Kulcsszavak: Sony Ericsson . Live With Walkman . WT19i . USB . Aljzat . Csatlakozó . Csere . Fortuna . Gsm . Szervíz . Itcafé . Hardverapró . Fórum . Topic

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Tegnap késő délután végre valahára kész lett a Sony Ericsson Live With Walkman WT19i tipusú készülékem, hála a Fortuna Gsm-nek, igaz hogy 5.000Ftba került, de legalább minőségi munkát végeztek az usb csatlakozó cserénél, úgy hogy nyugodt szívvel ajánlom őket, nem hiába ajánlotta őket mrlujoak kolléga a Live With Walkman fórum topicban.

Azzal viszont nem értek egyet gabe8719 nevű felhasználó egyik hozzászólásával, miszerint a Gsm szervizes usb csatlakozó cserének nyoma fog maradni a készüléken, mert ahogy nézem, egyáltalán nem látszik, hogy egy új usb csati van a telefonba, és nem a gyári.

Úgy hogy ha úgy adódik akkor máskor is csak a Fortuna Gsm-hez fogom vinni a telefonomat javítani

Hozzászólások

(#1) EczkE


EczkE
addikt

Minden jó, ha a vége jó. :K

Asszem mindenféleképpen!

(#3) hoffman_ válasza #40993792 (#2) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Ha nem voltak hajlandó ezt se megcsinálni, akkor mi a francért érdemes parázni a garancián, az a "gyári" gari amit kapott - szerintem - sz*rt sem ér. De ezt most 5-ért megcsinálták, szolgáljon sokáig :)

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#4) Mr X válasza #40993792 (#2) üzenetére


Mr X
veterán

Arról ne is beszéljünk, hogy az utólagos forrasztás sem úgy fog kinézni, mint a kemencés-melegítéses.

(#6) Dyrtyho válasza #40993792 (#5) üzenetére


Dyrtyho
senior tag

Fődarab-csere alatt mit értesz ?

best regards, egy fórumozó blogger

(#8) Dyrtyho válasza #40993792 (#7) üzenetére


Dyrtyho
senior tag

De miért kéne fődarabot-cserélni a telefonba ? Eddig teljesen jó, nincs vele gond, és remélem, hogy nem is lesz, legalább egy olyan 1-2évig szeretném ha kihúzná a teló, mivel ezt a telefont megszerettem, nem úgy mint az elődjeit : Samsung S5230, Nokia 5800, Lg Gt540 Optimus, Xperia X8. Amúgy 1-2 múlva ha ezt majd lecserélem, akkor majd Xperia S-t szeretnék, legalábbis eddig, aztán fene se tudja, hogy 1-2 év múlva milyen telóval rukkol elő a Sony, mert az Xperia X8nál rájöttem, hogy a Sony Ericsson egész jó telókat gyárt,volt már Samsungom, és Lgm is, és egyik sem jött be, úgy hogy maradok a Sony Ericssonnál, ami most már csak simán Sony

[ Szerkesztve ]

best regards, egy fórumozó blogger

(#9) Mr X válasza Dyrtyho (#8) üzenetére


Mr X
veterán

Gyakorlatilag a kijelzőn kívül minden az alaplapra van építve, beleértve a töltőcsatlakozót is, tehát általánosságban, ha nem a kijelzővel van bajod, minden esetben az alaplaphoz kell nyúlniuk a szervizben.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.