2020. április 4., szombat

Gyorskeresés

Irány zombiland 2.

Írta: | Kulcsszavak: zombis film

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Újjabb délután, újjabb zombis film. Igyekszem tartani a napi 1-et :D

Day Of The Dead - Holtak napja (2008)

Akciós- ilyesztegetős -véres

A film elbukni látszik, és el is bukik majdnem minden téren. Az elején próbálják hozni ránk a frászt mindenféle indokolatlan speicális hang és képélmény közepette, eredménytelenül. Fizikából eggyes a, a zombik falon másznak, helyből 3 métereket ugranak. Jól jegyezzük meg, hogy a tűz csak az eggyik irányban terjed.A zombikat közelharcban hiába püfölik őket - semmi, persze ha már egy kiskés van az embernél azzal már felyet lehet hullajtani. Mert hullanak a fejek mindenfelé, véres lesz a díszlet mindenhol. És itt az egyik legnagyobb gond. Nem is akarja hozni a természetet a film. Valakit megharapnak, lehet hogy 10 másodperc múlva a torkunk fele kalinpál, de lehet hogy órákig kihúzza. Na jó, órákig nem, 1 óra 25 perc a betűkkel eggyütt az egész, ezért hatalmas fekete pont jár.
A következetességet teljesen elfelejthetjük, attól még hogy szeretett valakit az egyik szereplő, rezzenéstelen arccal áthajt rajta a következő percben (amitől az emberek szét szoktak robbanni, meg leesik a fejük-kezük ugyebár). Aki az egyik percben buta faszagyerek volt a következőben történelemzseni stb.
Valami történet szerűséget is megpróbál előadni a film, volt valami a nem töltött fegyverről, meg a bicigliről, de hogy mi azt sose tudjuk meg. Ja meg kis senkiháziként pont ott kötünk ki ahol csinálták a vírust.

Egy pozitívum van a filmben, az egyik katona jellemfejlődése, aki látta, tudja mire gondolok, aki nem az nem. :DD Ettől függetlenül a megtekintését nem ajánlom.


Bár az ilyenek miatt még lehet hogy meg is éri nézni.

2/5 pont

Azért érdemel ennyit, mert nem az Aslyum productons csinálta, meg van benne CGI is kb 3 másodpercig.

Hozzászólások

(#1) Thunderzolee


Thunderzolee
(addikt)

Áhh.. ez már nagyon nem jött be. :N
Vagy lehet rossz verzióra emlékszem csak.

Ezeket a Romero remakeket össze-összekevergetem.. :U

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.