Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz HATÁRVIDÉK #7200 üzenetére
Na az jó akkor az első volt a jó!
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
HATÁRVIDÉK
csendes tag
igen, és arra is rájöttem hogy a sima cuccok +5+6+7 környékén dobnak ilyen szart DE nem mindig.:s
-
harcikoca
senior tag
Létezik most olyan bot normális silkroadahoz amiben van clientless?
AMD+Ati powee'R
-
borgab
aktív tag
Hagyjátok már szegény játékot a francba! 5 éve még elment a játék, izgalmasnak volt mondható a fejlődés bot nélkül is, de mi lett belőle?? Egy SZAR! Egy rakás plussz level, néhány új spell, de EZ MEGY MÁR ÉVEK ÓTA! Az ég világon SEMMIT nem újítottak, az egész játék pay for win-re van felépítve...! Ha a játékot magát szeretitek, mennyetek fel a netre, pötyögjétek be, hogy milyen szervert akartok, és kidob rá 4-5-öt. Én is privát szerveren toltam/tolom még mindig ha van min éppen, de higgyétek el, bármiféle pénzt beleölni akármilyen szerverbe ami silkroad NEM ÉRDEMES! Van 1-2 olyan privát szerver, ahol a gameplay és a fairplay össze van hangolva. Ezeken a szervereken a donorok nem érnek semmit, mivel nincs mit fizetni. Ilyenre érdemes menni vagy hagyjátok a game-t.
Akinek atom gépe van és fizetett sbot-ért is, és prémiumért is, és egyszerre 2 teljes party-t futtatott, az inkább használja ki az ég szerelmére, és játszon a legújabb ÉLVEZHETŐ játékokkal, nem mondok példákat, mindenki talál az ízlésének megfelelőt!Üdv. zAzie
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz ki belőle.
-
Anulu79
addikt
Én azért kíváncsi lennék hasonlókra. Párat én is kipróbáltam már de azok közül mind ratyi volt. Nekem idáig ez jött be a legjobban. Igaz én nem öltem bele egy forintot sem és nem is vagyok fanatikus. Csak ritkán játszom ha úgy van kedvem meg időm. Megcsinálok 1-2 küldetést aztán annyi.
-
donjohnson
addikt
játszik még valaki a hivatalos szerveren? eléggé megváltozott mióta nem léptem be úgy 2 éve. gold helyett token-ek vannak, ingyenes a teleport, 8 lvl-enként ingyen sos fegyót+ruhát ad az npc és az elején egy csomó (régen fizetős) scroll-t, malac pet-et meg 28 napos prémium kártyát kap az ember.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Anulu79
addikt
válasz donjohnson #7207 üzenetére
Én ritkán mégbe szoktam nézni de a lassú fejlődés miatt nem szoktak hosszúra nyúlni a játékaim.
-
adamkaa777
senior tag
silkroad 2-ről tudtok valami infót ?
El. Psy. Congroo.
-
Ketoiz
csendes tag
Sziasztok, valaki nem jötte tört szerverre? Feriba Online a neve.
-
Ketoiz
csendes tag
válasz adamkaa777 #7214 üzenetére
http://pegasus.galaxysro.net/
Majd dobj egy privátot ha fent vagy, vagy írj rám Cocaine a nevem.
-
donjohnson
addikt
NecroSRO-t tudom ajánlani, ami szintén tört szerver.
facebook oldaluk
honlapThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Anulu79
addikt
válasz donjohnson #7216 üzenetére
Mennyi ideig megy egy ilyen tört szerver? Még soha nem próbáltam őket.
-
demonkirály
újonc
sziasztok én most kezdtem a játékot és az lenne a kérdésem hogy a farkas pet-et hogyan lehet szerezni. olvastam hogy 1 milla kell hozzá ami megvan de azt nem írták hogy hol én azt hitem hogy ott kell a hol a lovakat de ot nem lehet most 21 lv vagyok
-
Ketoiz
csendes tag
válasz demonkirály #7219 üzenetére
Melyik sro-n játszol? Mennék én is ha lenne társaság!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hello én most töltöm megyek vissza eredetire megnézzük milyen
Sok accom van de csak egy karaktert keresek már nem emlékszem a szerverre sem a weboldalon nem lehet valahogy megnézni melyik accon milyen nevű karakter van?:
[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
válasz [HUN]-Kisa #7221 üzenetére
ha tudod a karaktered nevét, akkor rákereshetsz ott jobb felül: rev6.com
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz donjohnson #7222 üzenetére
Igen azt tudom de a rev6 nem írja hogy melyik account neven van a karakter!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok van valakinek karaktere ezen a szerveren?
Dionysus
-
glacious
addikt
válasz [HUN]-Kisa #7224 üzenetére
Biztos, de lassan 4 éve nem játszottam, azt se tudom melyik szerverekből vonták össze azokat a szervereket, amiből összevonták
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
http://demonroad.net/?p=login [link]
Többségi magyar tulajdon ...
Server info:
Client Version: 1.190
Exp Rate: 300x
Party Exp Rate: 350x
Job Rate: 25x
Gold Exp Rate: 80x
Drop rate: 80x
Max level: 140
Mastery: 420GM Team:
Konstantin
[GM]Szilva
[GM]Castiel
[GM]Stevy[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Anulu79 #7227 üzenetére
Laggmentes ... BOT használata engedélyezett - kivéve Eventen illetve Unique killre...
Itt [link] kell beregisztrálnod a kért adatokkal , tök pontosan kitöltve . Alul bepipálni , hogy elfogadod a szabályokat és katt a Register gombra . Ha valamit nem jól csináltál , nem fogadja el . Érvényes email cím kell !!!
Közben lekapod a klienst [link] . A patch nem szükséges , csak azoknak kell , akik már korábban játszanak és korábbi a kliens - azt kell peccselni .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Anulu79 #7231 üzenetére
Ezt komolyan kérded ? Akkor még 1X idemásolom :
Exp Rate: 300x
Party Exp Rate: 350x
Job Rate: 25x
Gold Exp Rate: 80x
Drop rate: 80x
Max level: 140
Mastery: 420Úgy van belőve , hogy elején gyorsabban fejlődsz és ahogy iperedsz - lassacskán belassul , de nem annyirán hogy unalmas legyen !!
Lehet Silket ( Itt DP a neve ) szerezni ingyen VOTE ( szavazás) funkció ! 24 óránként 8Silk azaz 8DP ! De csakis ha már elérted a Level80 -as szintet
5 szavazat 50 pont és beváltáskor 50pontért ad 8DP -t . Naponta Eventek vannak ... Vannak EM -ek , azaz Event Masterek
Ha jössz játszani , kezdésnek adok kis goldot mondjuk 500.000.000 Gold
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz adamkaa777 #7234 üzenetére
Ha egy emberkének adnék ennyi goldot , nem vágna hanyatt , annyim meg nincs , vagy csak lassan jön össze , hogy ütősebb dolgokra is fussa . Magam sem régóta vagyok itt , féléve talán ... Természetesen pénzért is tudsz vásárolni ... PayPal - SMS
Folyamatos frissítés - aktuális épp :
March Update
Attention! If you have issues with the auto patcher, rename DemonRoad.exe to Silkroad.exe! We are now using client version 1.191!Infos about the patch:
- Reputation system (info: FAQ link or forum)
- Alchemy update (press Z for more info)
- Because of the high rates, astral has been deleted from the game (and to avoid scamming, it was a necessary step)
- Event mob Pan Luma spawns around the map (exp and drop are the same like Snow Slave's)
- Starter rabbit is now sellable to npc
- Nazgul's HP has been increased
- Fixed Event Bear drop and exp -
Anulu79
addikt
Az érdekes számomra, hogy sok helyen nincsenek mobok így a küldetéseket nem lehet rendesen megcsinálni. Vagy itt nem is lényeg igazából?
-
törölt tag
válasz adamkaa777 #7238 üzenetére
Feltöltöttem ide : [link]
-
törölt tag
válasz adamkaa777 #7241 üzenetére
Pediglen jó az ! rossz tömörítő-proggit használsz , v5.0 -ös alattiak gyenge szarok...
Én a WinRar 5.21 64bit [link] -et használom ... leszedtem vissza és megnéztem - hibátlan
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz adamkaa777 #7243 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tyúúú , lesz nemsoká egy jó kis online free gamma durva jó grafikával , kidolgozott mozgáskulúrával kis sro beütéssel is , már ki is néztem a karaktert magamnak
Garment - Female / Bow+Dagger kezdésnek [link]
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Az event jewelekkel mihez kell kezdeni?
-
[CS]Blade2
addikt
Most néztem a régi könyvjelzőket, és ott volt ennek a játéknak az oldala. Én kb 3-5 éve nem léptem be, vajon megvan még a felhasználóm, vagy ennyi idő után törölték?
Xian volt a szerver neve. -
Anulu79
addikt
válasz [CS]Blade2 #7251 üzenetére
Egy ideig én sem léptem be a játékba. A felhasználó nevemmel beengedett a kliensbe de a karakterem már nem volt meg.
-
_DiEGO_
őstag
Aztaaaaa
Valahogy most dobott egy linket a Silkroadra és idekeveredtem
De rég volt itt fent valaki/k. Nah azóta sok víz lefolyt a dunán ...
http://velika.demonroad.net/ [link]
Itt nagyrészt magyarok játszanak , lehet van is játékos itt aki reggelve van.
Jó kis szeró nah...Ha kell valakinek egy acc , priviben megadom . Lvl140 -es kari , csak már felesleges , ha valakit érdekel netán.
-
_DiEGO_
őstag
Frissítésnek egy hsz csak mert már 2020-at írunk
Update changelog Thursday, November 01. 2012. Version: 204, Release date: 2020.03.03.
-
_DiEGO_
őstag
Rég játszottam SRO-val.
Egy hete hívtak meg egy másikra, eddig tetszik
https://angelroad.net/ [link]
Exp Rate: 80x
Party Rate Exp: 90x
Drop Item Ratio: 15x
Drop Gold Ratio: 10x
CAP: 140
Max Plus: 26
EU Mastery: 280
CH Mastery: 560Jól jött ebben a karanténos helyzetben persze jobb lenne ha nem létezne a vírus
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest