- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
Aktív témák
-
Macei
tag
Andrewstarr-nak kérnék egy pirosat a kábelekért.
Korrekt üzletfél bátran ajánlom.
-
szentespeter
tag
Pirosat kérek andrewstarr kollegának ezért az üzletért.
-
pocokxx
Közösségépítő
Egy piros pontot kérnék szépen Andrewstarr kollégának a rendkívül gyors, és korrekt üzletért! (Hétfőn reggel írtam neki először, és kedd reggel már itt is volt a rendelt szivacs, és mindezért semmi plusz költséget nem számolt fel!
)
Remélem még összefutunk!
-
Bazsi1
csendes tag
Piros pontot kérnék ezért az üzletért Andrewstarr kollégának ,és külön köszönet a korrekt lebonyolításért.Amit igért azt be is tartotta!
-
hegegabi80
addikt
Kérnék egy pirosat Andrewstarr kollégának, ezt a pendrive-ot vettem tőle. Villámgyors volt!
-
milapsy
aktív tag
hali kérnék egy pirosat andrewstarr-nak a kábelért és a fóliáért hétfőn utaltam neki másnap kopogott is a póstás köszi üdv
-
tibi683
tag
Andrewstarr -nak kérek egy pirosat, korrekt pontos és megbízható eladó! üzlet: [link] Ajánlom mindenkinek!
-
nelos
csendes tag
andrewstarr-nak kérnék pirosat ezért ! Korrekt üzlet volt.
-
aTe014
aktív tag
Piros pontot érdemel Andrewstarr, aki ebben az üzletben gyors és pontos volt, minden a megbeszéltek szerint történt! Ajánlom!
-
Vipi87
csendes tag
Pirosat kérek andrewstarr kollegának, aki ebben az üzletben gyors és korrekt vevő volt, minden úgy zajlott ahogyan azt megbeszéltük!
-
zfabian
újonc
Piros pont Andrewstarr nevű tagnak. Xperia p-hez Nillkin tokot gyorsan leszállitotta!
-
kingadam
csendes tag
Pirosat kérek Andrewstarr kollegának, ezért az üzletért, ahol korrekt, pontos eladó volt.
-
szente80
aktív tag
Andrewstarr fórumtársnak kérnél kövér piros pontot akinek előre utaltam.Ezt vásároltam tőle.Ajánlom mindenkinek
-
Jazoja
csendes tag
Piros pont Andrewstarr-nak ezért: 16Gb-os Sandisk Cruzer Fit
-
Imaking89
csendes tag
válasz
Andrewstarr #17181 üzenetére
Pirosat kérnék Andrewstarr fórumtársnak egy kiváló PenDrive-ot vásároltam tőle gyors pontos korrekt eladó ajánlom mindenki figyelmébe!
1000 köszönet!
-
SZIGMA
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy piros pontot kérni [andrewstarr] részére a korrekt,gyors üzletért. Ez volt az:[32 GB-os gyors pendrive]
Köszönöm!
Szigma
-
agressor12
senior tag
Pirosat kérek Andrewstarr tagnak, ezért az üzletért, ahol korrekt és pontos eladó volt, mindenkinek nagyon ajánlom!
-
WilliamGhost
tag
Piros pontot kérek Andrewstarr-nak egy ilyen pendriveért.
-
ocsi19
senior tag
Pirospont Andrewstarr-nak ezért.
-
Alpachino
veterán
Egy pirosast szeretnék kérni Andrewstarr kollégának ezért az üzletért :[link] korrekt, megbízható üzletfél.
-
weresgyufa
tag
válasz
Andrewstarr #4279 üzenetére
Kérnék egy Pirosat Andrewstarr-nak, vettem tőle egy 16GB-os MicroSD-t. Korrekt eladó, korrekt áruval,bátran ajánlom mindenkinek
-
bableves88
csendes tag
Ezért az üzletért kérek egy piros pontot Andrewstarr kollégának! Nagyon megbízható,pontos és segítőkész! Csak ajánlani tudom!
-
vargajozsef1
csendes tag
Ezért az üzletért kérek pirosat Andrewstarr kollegának, aki gyors, pontos, korrekt eladó volt, ajánlom mindenkinek!
-
M.T.
senior tag
Pirosat kérnék Andrewstarr -nak ezért az üzletért.
Privát üzenetváltás után személyes átvétellel vásároltam tőle! -
vargapdavid
tag
Repüljön a
Andrewstarr-nak ezért az üzletért! Gyors, pontos, megbízható, kedves személy; tökéletes csomagolás, termék.. Egy-két szóval: HIBÁTLAN eladó!
-
Rotburg
csendes tag
Kérek egy nagy pirosat Andrewstarr kollégának, ezért az üzletért. A vétel korrektül lezajlott.
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest