Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
Ládának meg valami kisebb 8-10"-est tudok elképzelni,
Joyo BanTamP Bantcab Cabinet
Harley Benton G110 Celestion -
X2N
őstag
válasz
Hadeska22
üzenetére
Vannak ezek a kis Joyo fejek, az pont passzolna hozzá, vagy a régi Marshall mini stack

-
Gyerkőcnek tervezünk egy "Jackson Minion" gitárt (még nem döntöttük el, hogy RR vagy DK shape lesz - szerk: nagy valószinűséggel amelyik akciós lesz
.. ), ehhez milyen olyan erősitőt vennétek ami nem túl overkill, nem is kerül sokba de hangzásügyileg sem annyira béna + lehet könnyen cipelni ?Néztem a spark mini-t, de hát az majdnem annyiba kerül mint a Spark2. Van ennél jobb / olcsóbb és nem annyival rosszabb eszköz ?
-
arnyekxxx
veterán
Ha valami elborult alternaiv zenét játszanék simán jó lenne szinpadra. Vagy ha kellene egy madeinjapán strat gombokért otthonra studiozni.

-
Goose-T
veterán
Vannak halvány emlékeim, hogy mintha valaki itt a topikban égen-földön keresett volna egy hülye kinézetű Yamaha SS300-at. Na most van egy a GS-en, csak gondoltam bedobom ide, hátha még aktuális. Nem az enyém, nem is ismerem az eladóját, pusztán segítő szándékkal írom.
-
cucka
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Nem disztribútor, hanem hivatalos márkakereskedő. Kapcsolatban van a gyárral, és a gyártói csatornákon szerzi be a terméket. Ha kell egy termék, ami nincs raktáron, akkor hozzá kell menni, mert ő tudja megrendelni.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Redchucky
üzenetére
Szerinte ő Seymour Duncan disztribútor is. Pont annyira PRS is. MIndkettőt bárhol lehet kapni, így a gitárcentrum, vagy másik üzlet pont annyira disztribútor, mint ő. Elmondása szerint a SD-t ő hozta be az országba (nem tudom, hogy így volt-e).
Szeirntem igénytelen az üzlet külleme, inkább egy raktár mint egy üzlet.
-
X2N
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
Az a bolt 20 éve is ugyanúgy néz ki, nekem nosztalgikus.
Egyik bajuk hogy nagyon kicsi az alap terület, még a pincével együtt is, nincs jól kihasználva, tele vannak régi cuccokkal. Nem tesz jót az image-nak hogy belép a vásárló és egy salgó polcot lát rajta 20+ éves modellezős kütyükkel, a pulthoz meg nem férsz oda egy szakadt 4x12-es láda miatt, és 3m+ távolságról beszélnek hozzád az evéssel/ivással is foglalkozó eladók. -
Moleman
addikt
válasz
Redchucky
üzenetére
Én nagyon nem bírom a csávót, egyszer voltam bent náluk valamit kérdezni vagy pengetőt venni, valami apróságért, de pont nálam volt az akusztikus gitárom, előszedette velem a tokból, "hadd nézze meg", "jáj ezen öreg húrok vannak", fogta a csípőfogót, a vastag E-t levágta róla kérdés nélkül, bontott egy húrkészletet és felhúzta rá. Aztán tartotta a markát.
Én meg mondtam neki, hogy ezt beszopta, mert 12-54-es húrkészletet bontott, én meg 11-52-t használok, úgyhogy szépen vágja le amit rárakott és adjon helyette a 11-52-es készletet, azt esetleg kifizetem.
De azzal se jártam jobban, sose felejtem el, hogy milyen fos hangja volt annak a GHS húrkészletnek. Ez 17 éve volt, azóta nem tettem vissza a lábam. -
Redchucky
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Medgyesi mester tényleg barátságos, jó fej. Úgy tudtam, PRS disztribútor, engem is arra akart rábeszélni

-
Redchucky
aktív tag

-
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Akkor azonos időben voltunk ott.
Valki basszgitáron játszot Metallica-t, Tool-t, egy lány System-et.
Én csak erősítő nélkül próbálgattam a test alakokat, más célom (időm) nem volt.A konklúzió egyrészt, hogy több idő kell, célzottan rá kell szánni az időt, nem csak lopni rá pár percet.
Másik, hogy kell erősítőn is próbálni.
Na meg a saját pánt is segít, hogy döntésre kerüljön az ügy.
És igen, folyt. köv. -
Gitárvásárlás-saga.
Ma segítettem fiaimnak Bp-en, így loptam egy kis időt, hogy beugorjak egy bizonyos helyre - Gitárcentrum. Pont félúton van a számtek bolt (kisfiam garanciális ügyet intézett) és a lakás között (renoválás nagylegény albérletben), szóval ismét vendégeskedtem húros hangszerek társaságában.
Legutóbb nem volt nagy forgalom a boltban, igazán nem is éreztem, hogy potenciális vásárló lennék, ma viszont más hozzáállás várt annak ellenére, hogy már fél 11-kor tele volt.
Sőt, megkérdeztem, hogy tehetek-e saját pántot a gitárra. Kicsit meglepődtek a kérés kapcsán, de amikor mondtam, hogy teljesen bőr pánt, akkor rendben voltak vele.
Szóval kipróbáltam:
LTD M-200, MT-130. Érdekes, hogy a kényszerű letörést tekintve az MT-130 jobban illeszkedett a kezemhez.
Ibanez RG450, 460, 470, 421.
Spira S-400 - kicsit fejnehéz, amúgy vállalható elsőre.
A nap meglepetése a Spira V-400 volt, igazából még V alakkal nem volt dogom. Ahogy legutóbb a Kelly, úgy ma ez lepett meg.
Lecke feladva, még meg is kéne hallgatni, hogy hogyan szólnak. Fél órába nem fért bele már...Korábban valaki írtam, hogy nem lehet normális állványra tenni a Warlock-ot... Megvan, ki íta: #65602 Blindmouse_
Ma vettem egy normálatlant. (Oké, nem nagy minőség, de idehaza hiánypótló.)
Bocs.
-
válasz
benvolio
üzenetére
Réges régen élveztük a kétkazettás magnóra dugott házi készítésű torzitó hangját is
Amúgy ez pontosan így van. De tényleg.
Én átalakítottam a valami Roberts márkájú kazettás magnót úgy, hogy egy kapcsolót egy relé vezérelt, ami sztereó tuchel-t kapcsolt a végfokra.
Elé pedig egy dupla fuzz került - műanyag házba valahogy beleszerkesztettem két ugyanolyat.
Tehát a két gitár elkülönült jobb és bal oldalra. Lehetett vele térzenéz alkotni.
Mondjuk az akkor komcsi rendszerben nem ez volt a legkedveltebb szórakoztatási forma a lakótelepi lakótársak szerint.
-
TZ1
csendes tag
-
arnyekxxx
veterán
mondjuk az még nem derült ki TZ1-én mennyit szánnak a teljes projectre és mennyire szempont a kompaktság, mi a max keverendő csatornaszám meg ami még nem jut az eszembe.
-
TZ1
csendes tag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Köszönöm srácok a sok segítséget!!
Egyelőre szerintem a Marshall AS50DC megoldja a gondot. Még rákérdezek, hogy mi a számítógépes elképzelés amihez usb-s kondenzátor mikrofont akar. Szerintem azzal akarja felvenni az éneket meg a hangszereket. 13 éves, de átlagon felüli inteligenciája van és itatóspapír az agya. Internetről tanult meg gitározni, angolul, spanyolul, ír, rajzol+ még mit tudom én... Nem sajnálják tőle ezeket. -
X2N
őstag
válasz
benvolio
üzenetére
A legegyszerűbb ha veszel egy Axe FX3-at, meg 2db stúdió monitort(Neumann KH 310-pl. már jó). Minden más vásárlása kompromisszum és csak elodázása a problémáknak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem is ezt kellett volna tennem hosszútávon, nem gitárokat meg erősítőket próbálgatni/vásárolgatni/építgetni
-
X2N
őstag
válasz
consono
üzenetére
Mert ezt tényleg nem lehet manapság ezt egy 4 bemenetes audio interface-el+laptoppal abszolválni olyan helyen ahol van PA.
Laptop/pc meg mindenkinek van.Ha meg nincs akkor Itt van az előbb linkelt aktív pa hangfal beépített 4 sávos keverővel.
Mellé 2db 20eFt-os kínai multieffekt és meg van oldva. Ha beszarik valami nem az egész végzi egyből a kukába.Nincs hálózat se?
Veszel passzív pa hangfalat még olcsóbban, nézel egy D osztályú végfokot, amit aksiról is lehet működtetni, veszel pár 18650 cellát. Nagy kaland. Napelemről meg lehet tölteni ha nincs otthon villany se.
benvolio-Akkor veszel hozzá egy kis keverőt annyi bemenettel amennyi kell.
-
consono
nagyúr
Ingyenes pluginnel, meg hangkártyával nem mész sehova játszani. Az Edge arra van kitalálva, hogy pár hangszert beledugva megkapd a kihangosítást, kicsi, kompakt, könnyű, akumlátorról üzemelő eszközben. Nincs plusz eszköz, bedugsz mindent, szól.
Gondolj bele, ha csak 2 gitár+billentyű játsuk együtt, akkor mi minden kell pl. az általad linkelt JBL mellé, hogy normálisan szóljon? Minimum a két gitárnak valami effekt, még ha a szintit el is engedjük.Kényelem, azt hiszem ezt a szót nem érted a Sparkok kapcsán

Én is nézegetm az Edget egy ideje, mert van itthon több gitár is, szinti is pár, meg digitális zongora is. Nekem is közel ideális eszköz lenne a lakásban is. Csak most nem ezen van a hangsúly.
-
consono
nagyúr
-
FockeWulf
tag
Mondhatni sok hiba van benne, de akárhányszor újra vettem, az előző hibákat orvosoltam..akkor becsúsztak újabb hibák...aztán megelégeltem, és hagytam a fenébe. Itt-ott hamis hang, el-el hal imitt-amott, csak a szokásos...
olyan hosszú a nóta h kb lehetetlen hibamentesen eltopni... (erne ball slinky-t soha többet, maradok az elixirnél) [link] -
X2N
őstag
Fellépésre meg lehet közösen venni egy aktív PA hangfalat..
Ha kevés lenne hangerőbe a stúdió monitor. -
X2N
őstag
válasz
benvolio
üzenetére
Ennyi pénzből akkor már inkább audio interface+stúdió monitor hangfal+mikrofon.
Lehet lőni használtan Focusrite/Motu audio interface-t gs/marketplace-ről, hitspace-be majd megmondják mi a jó mikrofon most, nem kell 50 ezrekért mikrofon venni(tanuljon meg mikrofonozni a gyerek az olcsóbbal mint bénázzon egy drága mikrofonnal
), van olcsóbban is, felesleges az usb-s mikrofon, ilyet nem vennék, nem praktikus. Egy stúdió monitort lehet még nézni ezt is lehet darabra venni nem kell rögtön kettő, aztán később lehet másodikat is venni a stereo miatt.
Plugin meg van rogyásig amivel lehet gitározni. -
arnyekxxx
veterán
az FRFR a menő neve a szélessávú, egyenletes átvitelű hangrendszereknek.
Egy elektromosgitár erősítő nem erre van tervezve, alapvető funkciója, hogy "elrontsa" a gitárhangot mert ezt az elrontott hangot ismerjük/szeretjük elektromosgitárhangként.
Vannak direkt akusztikusgitárhoz gyártott kombók, ezek alkalmasak énekre is meg egyéb hangszerekre is, pl ez a marshall 50w kéthangszórós és van direkt xlr énekbemenete is de ezzel még nem oldódott meg a számítógéprecsatlakozás esetlek több hangszer egyszerre megszólaltatása.
pl a behringernek van a xenyx keverősorozata amiből a 32ezres tud 2 XLR-t meg féltucat instumentet fogadni és USB-n kiküldeni
Ha villanygitár megszólaltatására nincs szükség akkor kb ennyivel el lehet kezdeni.
ja igen, mikrofon, élőzéshez dinamikusat vennék, ami felvételhez is teljesen jó. Ha nem cél lemezfelvétel nagykiadóhoz akkor simán jó egy sm57 vagy sm58 klón (azt nem merem leirni, hogy alis 5ezres mert szentségtörés, bár én ilyet használok a próbateremben dobhoz meg vokálhoz és és nagyjából hangyapénisznyi különbség van az original shure beta58 meg eközött)
-
TZ1
csendes tag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Üdv! Erről az FRFR -ről még nem is hallottam.
Szeretnének együtt zenélni saját célra. Élőben is és visszajátszva-hallgatni a számítógépről felvettet, de lenne igény az elektroakusztikus gitárral valahol/ iskola és hasonló társaság/ többed magaddal és egyénileg is "fellépni". Köszönöm a segítséged egy kicsit előrébb vagyok. -
arnyekxxx
veterán
Szerintem neked egy kis usb-kimenetes keverő kell, amire tudsz dugni XLR-t, jacket, aztán mehet az eredmény usb-n számitógépbe, meg kell egy FRFR doboz (vagy tetszöleges hificucc) a marshall helyett ami minden meg tud szólalni tisztán, meg valami olcsó gitármulti ami gitárerősítöhangot csinál (jobbat mint az a kis tranyós kombó)
-
-
TZ1
csendes tag
válasz
Goose-T
üzenetére
Marshall kombót: Fender FA-125CE
Mire használná a mikrofont? : ének és a családban meglévő akusztikus hangszerek felvételére. Tudjuk, hogy nagyon érzékeny .. Lehet kapna még egy Shure SM58SE-t.
keverő és az akusztikus gitár: több hangszert a Marshallra csatlakoztatni, otthoni gyakorlásra.
Köszi! -
Goose-T
veterán
Álljunk meg egy szóra. Mire használná a mikrofont? És a Marshall kombót? Hogy jön a képbe a keverő és az akusztikus gitár? Ezek a cuccok nagyon nem illenek össze így első látásra.
Nagymembrános kondimikrofonokat, mint az AT2020, általában ének és akusztikus hangszerek felvételére használnak stúdiókörülmények között, mert nagyon érzékenyek. Minden zajt felvesznek és könnyen gerjednek
-
TZ1
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy feladatot melyben kellene mikrofont vennem, kondenzátor és usb csatlakozós. Ezt néztem ki: Audio-Technica AT2020USBX USB Akkusztikus gitárra és énekre. Kinéztem még egy Marshall MG15GFX gitárerősítőt. De!! Hogyan lehetne megoldani, hogy ha a kissrác az erősítőt szeretné használni mikrofonnal akkor az legyen, ha a számítógéphez akarja a mikrofont akkor az legyen- bár ez alapból megy az usb csatlakozás miatt. Nem találtam olyan keverőt ami usb-t fogadna. Aztán lehet egyszerűbb lenne egy xlr csatlakozós mikrofon amit analóg keverőhöz csatlakoztatok és úgy menne az erősítőbe. Köszönöm! Amúgy vágyik még erre: Fender FA-125CE . kezdő szettnek talán jó lenne. -
Ba cy lus
addikt
"Valaki" LP-n is nagyon tud shreddingelni.

-
X2N
őstag
-
X2N
őstag
Mixing SLIPKNOT LIVE 2025 (with Bob Strakele)
A budapesti Gaiblab Audio cuccait használják.
Amikor a csöves kompresszor is kell a live gitárhangra a melegség meg a szaturáció miatt

-
Tibizzz
tag
Ezt a "bugyborékol" hangot kipengeti ? [link]
-
válasz
Goose-T
üzenetére
AHB-3S van a RR modellben (Az SL2 Mick Thomson-ból jött) és azt is nagyon kedvelem
. Az az AHB-1S pedig jó áron van, tényleg. Szerencsére irányvonal az van, hogy mi tetszik és mi nem, inkább a kérdés, hogy van-e olyan ami passziv viszont esetlegesen "jobb" mint a TB6/SH6?A leendő modellnek mindenképp jobbnak kell lennie mint a Sentient / Nazgul
. Az biztos, hogy a Jeff Loomis Blackouts nem ebbe a gitárba fog belemenni
. -
Goose-T
veterán
válasz
Hadeska22
üzenetére
Itt egy jó vétel, ezt is érdemes megfontolni, aktív. Nekem ilyen szett van az egyik gitáromban, jól szól. Annyi, hogy elég kompresszált és nagy jelű, a magasak és a mélyek meg vannak vágva, hogy ne visítson és ne buffogjon. Eléggé hasonlít a DiMarzio D Activator X-hez. A Duncan Distortion azért dinamikusabb, megértem, hogy tetszik, nekem is a kedvenc pickupjaim között van.
-
Üdv,
Remélem, hogy nem "noob" kérdéssel jövök. Amennyiben megtartom a Cortot úgy szeretném kicserélni a pickupot benne.
Alapvetően "aktiv" hangszedő párti vagyok, viszont a karamell szinű Jackson miatt elgondolkodtam, hogy lehet maradnék passziv pickupnál.
Ugyanazokkal a beállitásokkal a TB6/SH6 sokkal jobban tetszik mint a Sentient / Nazgul. Van bármi amire érdemes lenne ránézni? Maradni szeretnék Seymour Duncannél.
Nem tudom, hogy van-e bármi "valóságalapja" de tényleg nem szeretem ahogy a Nazgul / Sentient szól, viszont a TB6/SH6 nagyon bejön.
szerk. Legrosszabb esetben meg megy bele EMG 57/66
..
szerk 2: A Black WInter-s eléggé érdekesnek tűnik, a youtube videók alapján (comparison) jónak tűnt, másabb mint az SH6 -
X2N
őstag
Kiderült hogy is vették fel a Knopfler-ék a Money for Nothing gitársávját, amit az audiofilek annyira imádnak demózni a milliós rendszereiken:
Here is a quote about how that guitar was recorded: “We were actually going for a sort of ZZ Top sound, but what we ended up getting was kind of an accident. Mark would be in the control room and we'd run a lead out to the main area, and I remember getting a channel set up to monitor, heading out to the room to move the mics around, and Mark's guitar tech Ron Eve getting on the talkback and telling me not to touch anything because it sounded amazing as it was. "One mic was pointing down at the floor, another was not quite on the speaker, another was somewhere else, and it wasn't how I would want to set things up — it was probably just left from the night before, when I'd been preparing things for the next day and had not really finished the setup. Nevertheless, whether it was the phase of the mics or the out-of-phaseness, what we heard was exactly what ended up on the record. There was no additional processing on that tune during the mix.”

Reprodukálhatatlan. -
arnyekxxx
veterán
és közben egyébként brutálhalálmetált játszik
https://www.youtube.com/watch?v=gZ9D-ZBObz4&list=PLt85Oo2RMzgW1R2jTdXQthXbN6aleU_T2&index=2
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Olyan vagy, mint egy rátarti kisovis, aki előbb beszól a nagyobbaknak, majd sírva rohan az óvó nénihez. Csak mindezt jó 5 évtizeddel később.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cucka
addikt
válasz
consono
üzenetére
Nem tudtam, így már érthető, sőt, rendben van
. (Ha a fejlesztő úgy nézne ki, mint egy rocksztár, akkor ott lennének bajok)Kesztyű - Scott's bass lesson-ös csávó játszik kesztyűben, valami betegség miatt. Van aki fémallergia miatt használja, meg olyat is hallottam, hogy van aki azért, mert így kényelmesebb.
mod: közben látom, hogy linkelték#67229Smiley
Adam Neely youtuber valami nagyon régi videójában volt ilyen sztori, hogy amikor bekerült egy esküvői zenekarba, akkor szóltak neki, hogy fekete fender-t hozzon lehetőleg.
Szóval ilyen is van, amikor a jellegtelen, feltűnésmentes kinézet előnyös. -
X2N
őstag
Jézusom, új A osztályú 5150.
-
Moleman
addikt
válasz
consono
üzenetére
Valószínűleg fokális disztóniája van, kesztyű nélkül nem tudna játszani.
-
consono
nagyúr
válasz
Ba cy lus
üzenetére
De hát látod, hogy nem probléma
Persze, egyszerűbb "csak" az 5150-et klónozni, itt igazán az érdekes, hogy (közel) ugyanazt a hangot ki lehet "némi" matekkal hozni egy teljesen más karakterű erősítőből. NEm leklónozol egy meglevő "valamit" (erősítő, pedál, láda, szoba, mittomén), hanem tudsz csinálni olyan módosítást a hangon, ami alapjaiban transzformálja át a meglevő erősítőd hangját... -
consono
nagyúr
Ó, hogy miket is tud már a NAM
[link] -
cucka
addikt
Nagyra értékelem a munkát és szaktudást amit ebbe beletettek.
De hát van olyan, amikor a tehetség és a jó ízlés nem találkozik. Például itt.#67214Smiley
Az ára az korrekt, ezek drága gitárok.
Bár Kieselnél a lényeg, hogy egyedileg, a te specifikációd alapján gyártják le, szóval nem tudom mennyire vonzó egy ennyire alap kinézetű, minden extrát nélkülöző példány. -
arnyekxxx
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
ányié ketőt is tesa
-
X2N
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére

-
X2N
őstag
válasz
Smiley
üzenetére
Erősítőre meg ládára kell költeni a pénzt az többet számít ezt mindenki tudja

Hadeska22-Ha próbáltál már 8 húros gitárt tudod hogy a 7 húros nem nagy kaland(szerintem). Vennék magamnak 7 húros gitárt, ha csak az lenne és a 6 húros változat meg nem. Vannak zenék ahol kell a plusz húr, meg amúgy is jó ha van, a 8 húr már tényleg túlzás gitárra, akinek 8 húros kell az basszusgitározzon.
-
-
cucka
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Nagyon szép a színe
Ahogy lekattintottam egyből megfogott, hogy na végre egy fekete gitár, ritkán lát az ember ilyen különleges, ritka színű hangszert
-
Goose-T
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Svájc nem tagja az EU-nak, úgyhogy a vám és az áfa megspórolásában nem vagyok biztos. Hacsak nincs valami külön kereskedelmi egyezménye az EU-nak ilyen termékekre.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Ha valaki fontolgat egy Kiesel-t, ez jó vételnek tűnik. A vámot és az áfát megspórolhatja. Meg alkudni is lehet biztosan.
Nagyon szép a színe, amikor az enyémet vettem, ez pont nem volt elérhető.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
70 éves, de úgy tolja, ahogy itt senki se fogja életében.
Ezeknek a szokásos beszólásoknak a topik tagjai felé a világon semmi értelme azon kívül, hogy valamiféle kisebbségi komplexusod éled így ki ezzel olyanokon, akik saját bevallásuk szerint sem világszínvonalúak. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
Voltam Michael Angelo Batio koncerten. Nem viccelek, kb. 50-en voltunk.
Így az első sorból néztem az öreget. Teszek majd fel videót.
70 éves, de úgy tolja, ahogy itt senki se fogja életében.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Laptop/pc meg mindenkinek van.
. Az az AHB-1S pedig jó áron van, tényleg. Szerencsére irányvonal az van, hogy mi tetszik és mi nem, inkább a kérdés, hogy van-e olyan ami passziv viszont esetlegesen "jobb" mint a TB6/SH6?
Találtam múltkor egy ilyet is, hónapokig készült a berakás: