2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

World Cyber Games 2009

és még sok minden más...

[ ÚJ TESZT ]

A többi hardver, és extrém tuning

Továbbá láthattunk két db HD5850-t CrossFire-be kötve, 3-4 videokártyás CrossFireX-t is, sok sok notebookot, netbookot is kipróbálhattunk. Pár hangrendszer is kint volt, egy sarokban ketten lehetett játszani 5.1-s házimozi kíséretében egy kényelmes kanapén.
Lehetőség volt notebookokat is venni egy kis kedvezménnyel.
Az NVIDIA 3D Vision rendszerét is ki lehetett próbálni a Batman Arkham Asylum című játékban. Elsőre elég furcsa, de teljesen jól adja vissza a 3D érzést. Nincs semmi anomália, mint pár direkt erre a célra készített képnél, amit egy kék-piros lencséjű egyszerű szemüveggel kell nézni. Az NVIDIA megoldása sokkal komolyabb, de kell hozzá egy 120Hz-s monitor, és az NVIDIA szemüvege is.
Az Unreal Tournament 3-at pedig egy 30"-os monitoron lehetett élvezni.

ATI Radeon HD 5850 CrossFire

Ki lehetett próbálni egy kisebb rajztáblát is, egy netbookhoz volt kötve és ott jelent meg a rajz. Két módon tudunk rajta rajzolni. Van egy olyan mód, amivel ujjal tudunk, a másik móddal egy rajzeszközzel tudunk alkotni.

Most viszont következzék az extrém tuning, ami nem mindennapi látványosság, a srácok a szemünk előtt tuningoltak egy elég ütős konfigurációt. A processzort folyékony nitrogénnel hűtötték, az elején még csak -60 fok körül volt a Coldboot miatt, majd a vége felé ez az érték lejjebb ment -78 fokig. 3DMark06-tal teszteltek, szép eredményt értek el. A 4db Shapphire Radeon HD4890 1GB VaporX sem maradt érintetlen a tuning szempontjából, a lelkes tuning mesterek mindent kihoztak belőlük.
A nem hétköznapi konfiguráció pedig:

-Intel Core i7 975 EE
-ASUS P6T7 WS SuperComputer
-3x2GB G.Skill Trident 2000 CL9
-Sapphire Radeon HD4890 VaporX 1GB Quad-CFX
-Silicon Power 60GB SataII SSD
-2db Corsair HX1000W

Zé_Mester tuningol

A World Cyber Games show-hoz hozzátartozik a World Cyber Girls verseny is, melyben több lelkes lány indul az első helyért. Először egy szakmai zsűri kiválasztja a sok jelentkezőből a legjobbakat, legtehetségesebbeket. Ők indulhatnak az internetes selejtezőn, melyből 10 lány jut tovább az egész napos döntőre, mely az arénában zajlott.
A lányok összesen másfél milliós összdíjazást kaptak.

Pár kép a hostess lányokról:

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.