2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Team Viewer 7 bemutató

Távoli asztali kapcsolat kezdőknek - ingyenes licence. Bemutató, rövid leírás.

[ ÚJ TESZT ]

Telepítés 2

És még csak most tartunk a telepítés közepénél. Tudom jól, vannak akiknek az ilyen beszámolók több mint unalmasak - de azokra is gondolni kell, akiknek ez bizony még újdonság. A szakiktól türelmet kérek, az újaktól meg nyugalmat, lesz ez jobb is :)

A telepítés következő lépésében lehetőség van úgynevezett VPN hálózat létrehozásának lehetőségét meghagyni. Ha valaki a család gépei között tervez ilyet, hagyja bent nyugodtan.

És ezzel gyakorlatilag a fő program telepítésének végére is értünk. Mint jeleztem, ha az elején megadtuk a lehetőséget a Varázsló futtatására, akkor az most lép életbe, és elindítja 'A nem felügyelt hozzáférés beállítása" varázslót. Itt kell megadni gépünk nevét, illetve a hozzá szolgáló jelszót. Erről kicsit később.

És amit ígértem adatok, azokat itt kell megadni:

És most jön az utolsó lépés a telepítés kapcsán, az on-line felületre történő regisztráció.

Amint végigment a telepítő, kapunk egy megerősítő e-mailt a netes fiókhoz, ami így fog kinézni:

Ez a felület akkor jöhet jól, amikor nem a saját gépünk előtt ülünk, a hol a kliens telepítve van, hanem valahol máshol. Érdemes ezt a felületet is belakni, mert sokkal könnyebb lesz így a kezelés. Azt érdemes megjegyezni, hogy a kliens és a netes felületen is láthatóak a korábban felvett kapcsolatok.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.