2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Team Viewer 7 bemutató

Távoli asztali kapcsolat kezdőknek - ingyenes licence. Bemutató, rövid leírás.

[ ÚJ TESZT ]

Telepítés 1

A programot a fent linkelt honlapról, vagy az alábbi linkről tudjátok letölteni. Fontos megjegyezni, hogy csak az otthoni felhasználóknak ingyenes a program - ezért cserébe a munkamenetek végén kell egy apró (ön)reklámot elviselni.

Egy ilyet, csak a telepítés nyelvén

A telepítés elején érdemes kiválasztani, hogy a telepítés után fusson le a Varázsló, ami segít beállítani a felhasználónevet, kapcsolatot. Ilyenkor fut le a saját gépünkre kérhető távoli hozzáférés varázslója is.

Ezek után jön a felhasználás módjának kiválasztása. Mint jeleztem, csak az otthoni felhasználás ingyenes, a többiért fizetni kell.

Ezt követi az első igazán eldöntendő dolog. Ha szeretnénk a netes felületről elérni gépünket távolról, érdemes az itteni beállítást "Igen"re tenni, így bárhonnan tudjuk a saját gépünket - is - irányítani.

Ha nem szeretnénk mindenféle megerősítéssel bajlódni, akkor érdemes a lenti beállítást választani. Az irányított gép felhasználója folyamatos log filet fog látni maga előtt arról, ami éppen történik, vagy történt a gépén. Hasznos.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.