2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

SmartPad - Ál/Arc

Egy újabb iPad hajhász kínai találmány, de ez valahogy más...

[ ÚJ TESZT ]

Kicsomagolás

Egy arányában nagynak vehető dobozt kaptam a debreceni Malomparkban Atitól, ami meglehetősen korrektnek mondható. Kemény borítású fedele van a kartondoboznak, aminek a tetején egy kép a készülékről, ami még így tényleg el is adná magát. A sarokban zöld háromszögben figyel a 3D - OpenGL 2.0 felirat, ami beépített grafikus gyorsítóra utal. Azért csal is egy picit rajta a gyártó, mivel a dobozon a 3G szimbólum és a kamera ikon is látszik a SmartPad képernyőjén, miközben sem 3G modul, sem kamera nincs beépítve.

SmartPad - Ál/Arc

Maga a készülék meglehetősen iPad hatású, viszont az előlapját valamelyest megcsúnyítja a rendkívül vastag, több mint 2 centiméteres fekete keret. Az előlapon található gombok elhelyezkedése alapján a tervező álló helyzetű használatra tervezte, mivel a gombok is ez alapján vannak pozicionálva. Egybefüggően van a menü és a házikó gomb, és különállóan a vissza nyíl. Ezek a gombok fényesebbek az előlap többi részétől és befelé süllyednek, nyomásuk könnyed, kényelmes. Megnyomkodva az előlapot, néhány helyen vannak illesztési hibái, és recsegős, ropogós, főleg alul. Az eddigi, és összességében a legnagyobb hibája a gépnek az, hogy a kijelző foltos. Egészen pontosan olyan, mintha fólia lenne rajta, ebben a hitben is voltam egészen addig, amíg rájöttem, hogy ami nincs, azt nem fogom tudni levenni. Valószínűleg a gyártósoron a ragasztás nem megfelelő, ami lehet egyedi, vagy típushiba is, ez nem derült ki, mivel ugye csak ezt az egy darabot kaptam meg.

SmartPad - Ál/Arc

Ami a legmegdöbbentőbb volt, az a gép kevésbé szem előtt lévő része, az oldala és a hátlapja, ami alumínium! Igen, nem műanyag, valódi alumínium. Ennek köszönhetően kicsit súlyosabb is a gép. A hátlap teljesen üres, kicsit gömbölyded, de stabilan megáll az asztalra letéve.

SmartPad - Ál/Arc

Fekvő helyzetben felül találunk egy bekapcsológombot és egy hangerőszabályzót. A jobb oldalt van a hangszóró nyílása, a speciális csatlakozó, és a memóriakártya slot, míg a baloldalon egy 3,5mm-es audio bemenet, és mikrofon található.

SmartPad - Ál/Arc

A dobozban ezen kívül találunk egy USB adapter, ez esetben amerikai csatlakozóval, ami viszont cserélhető. Olyannyira koppintás, hogy kinézetre megegyezik az eredetivel, és a felirat is ezt tükrözi rajta: "ipad USB Power Adapter". Egy olyan, aki nem használ napi rendszerességgel Apple termékeket, mint én, még el is hinné, hogy eredeti termékről van szó. Emellett még egy adatkábelt kapun, amivel a géphez köthetjük a SmartPadot, vagy tölthetjük. Leírás, headset nem volt a dobozban.

SmartPad - Ál/Arc

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.