2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Archos 70 - BestBuy ajánlat

A karácsonyi bevásárlólista első tétele

[ ÚJ TESZT ]

Karácsonyi dömping

Az egész évben, szépen kibontakozó tablet őrület kezd lassan majd a tetőfokára hágni, amikor is a karácsonyfa alá mindenki szeretne majd egy valamilyen nagy érintőképernyős készüléket letenni. Két éve netbook volt a fa alatt, tavaly e-book olvasó, idén androidos tablet lesz a sláger.

Tévhit, hogy a tableteket az iPad indította meg, inkább csak az ösztönözte további fejlesztésre a gyártókat. Az Archos már jóval korábban rendelkezett androidos tablettel (Archos 5; 7; 8) és volt már nekik Windows 7 alapú 9"-os PC tablet is a kínálatukban. A nyáron jelentették be az új, rendkívül szemrevaló családot, ami egyrészt három PMP eszközből (2,8"; 3,2; 4,3") és két tabletből (7"; 10,1") állt. Azt lehetett tudni előre, hogy egyikben sem lesz 3G és GPS sem, és a beharangozó ára a 70-es modellnek 275$, a 101-es modellnek 300$ volt.

Archos 70 - BestBuy ajánlat

Szeptember végére ígérték, de hivatalosan még mindig nem jelent meg az Archos új családja, melyeket több szakmabeli is vérző szemmel vár már. A világ egyes tájain 1-2 darab mindig felbukkan valamelyik webshopban, és pont egy ilyen darab került az én kezeim közé is, melyet a mobilx biztosított.

Az Archos 70 - BestBuy ajánlat az Android tablet tesztsorozat újabb része. Ez az írás is nevezésre került a Logout díj 2010-re, a legjobb sorozat kategóriába. Ha tetszik az írás, kérlek szavazz rá! Köszönöm.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.