2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Samsung Series 3 notebook

A Samsung NP350V5C-S02-es laptopját mutatom be az alábbi cikkben.

[ ÚJ TESZT ]

Hardver, melegedés

Hardver, melegedés

A gépben egy Intel i5-3210M processzor duruzsol 2,5 GHz-re korlátozva, ehhez társul egy AMD Mobile Radeon HD7670, 1GB DDR3-as grafikus kártya. 6 GB RAM (ezt 8 GB-ig lehet növelni), és egy 750GB-os HDD van a gépben elhelyezve. Ez a kombó elég szépen meghajtja a gyárilag feltelepített Windows 7 Home Premium-ot, a játékokat is szépen viszi (Euro Truck Simulator 2 tesztelve), és mindent gyorsan csinál.
A guruknak sokkal többet úgysem kell mondanom, az átlagfelhasználóknak pedig csak annyit, hogy ez az összeállítás kis játékra, irodai munkára, Youtube videók nézegetésére és netezésre bőven elég, nem fognak benne csalódni.

Az Intel i5-ös processzorának köszönhetően alig melegszik a gép, és a fogyasztása is elég kevés, ezzel az akkumulátorral kb. 5 óra böngészést tudunk kicsikarni, persze levett fényerővel. Ez nagyon tetszik a készülékben, gondolom nem vagyok vele egyedül. A készülék maximum langyos szokott lenni böngészés, videónézés alatt, és csak baloldalt lenn mutatkozik, a gép jobb fele mindig hűvös.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.