2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Sades A60 vibromotoros virtuális 7.1 fejhallgató

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Nekem határozottan jobban tetszik az A70-nél, de hangzásban szinte semmi különbség nincs.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Nem olyan régen olvastatok a Sades A70 névre keresztelt, specifikációban nagyon hasonló fejhallgatóról. Akkor még titkolóztam egy kicsit, hogy ez a teszt mit és milyen formában fog tartalmazni, de most mindenre fény derül. Mi lehet az, ami ez után a fejes után még inkább felkeltheti az érdeklődéseteket? Hát az A60. Higgyétek el nekem!

A gyártó körüli ökörködésről már kábé mindent tudhattok, amit én, ezt a részt egy az egyben kihagynám. A tartozékok jelen esetben ugyanazok, mint az előző fejesnél, most is kaptam pár matricát meg egy driver CD-t, ami a Win10 drivert még nem tartalmazza, le kell húzni az oldalukról.

Meglepően szép dobozkában érkezett, amit, mondjuk, enyhén megviselt az utazás. Hevert benne egy páraszívó golyós zacsesz, meg egy állványzatszerű kartonra volt felaggatva az eszköz, hogy jobban mutasson.

Jobban mutatott, meggyőzött. Az anyaghasználata nagyon hasonló, de vannak azért kisebb eltérések. Ez is stabil, kemény műanyagból készült, ám matt fekete, és a gagyi hatást szerencsére hírből sem ismeri. A párnák most is valami puha, szivacsos izéből vannak, és az állítható szárak most sem csúszkálnak el maguktól.

A fejtetőt sem nyomja közvetlenül a műanyag, most is erősen ki van párnázva. Sokkal markánsabb, szigorúbb alakja van az előzőnél, és bevallom ez még sokkal jobban tetszik. Szerintem mindjárt így lesztek ezzel még páran.

Lássuk hát, hogy mi vett rá, hogy egyszerre két fejest is vegyek. Az elsődleges indok az, hogy hosszú órákon át viselhető, igazán kényelmes, és jó hangú fejest akartam venni, ami nem utolsó sorban dizájnos is. Az előző tök jó formatervvel rendelkezik, viszont taszít kicsit a mindenféle színben pompázása, hiába kikapcsolható.

Ez hirtelen színváltásokkal világít pár alapszínben, de sokkal-sokkal visszafogottabban, mint a másik, és egyáltalán nem áll neki rosszul. Nem mellesleg még a formaterv is sokkal különlegesebb szerintem, de ez egyéni ízlés kérdése. A másik jó indokom az volt, hogy kell egy plusz fejes, mert mi van, ha valamelyikük nem szól elég jól vagy kényelmetlen. A sokadik és egyben fő indok a 2 fejes megvételére az, hogy ebben van vibromotor. Bizony.

Nagy felbontású képek

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.