2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Playstation 4 és Dualshock 4 szokatlan szemszögből

A PS4 és a DS4 szétszedéséről, tisztításáról, újrapasztázásáról, alkatrészek cseréjéről és esetleges modolásáról.

[ ÚJ TESZT ]

Szétszerelés / 1. / alsó modulok

Alsó panel
1. Első lépésben 4 db fekete Torx TR9 csavart kell eltávolítanunk a gép hátuljából, a két szélsőt egyszínű lakkos fekete matrica védi, a középső kettőt garanciás matrica.

2. A 4 csavar eltávolítása után a gépet elejére fektetve, alját óvatosan, hátulról kezdve felfeszegetjük. Nem kell félni, nem törékeny darab, de azért csak óvatosan.

Tápegység
1. Távolítsuk el a 3 TR9 csavart és a 2 hosszú alátétes philips csavart.

2. a tápegység jobb oldalánál (a PS4 a tetején fekszik és a hátulja, a csatlakozók állnak felénk)) nyúljunk alá, majd ha kicsit megemeltük, akkor a túloldalt is feszítsük fel óvatosan (ezen az oldalon nehezebb lesz, elég patent a dolog, a 12V -os csatlakozó két tüskéből áll, ami beszorul a tápegységbe. Nem fog eltörni, a lényeg, hogy egyszerre emeljük a két oldalát, vízszintesen!). Végül a fennmaradó tápkábelt húzzuk le az alaplapról.


Antenna & optikai meghajtó
Az optikai meghajtó egy elég komplex modul, amelyről külön még lesz szó, egyelőre csak kiemeljük egyben, egyúttal az antennát is tegyük félre az útból.

1. Fentről lefelé haladva a képen: húzzuk le az optika tápkábelét, majd a szalagkábelt is (itt a csatlakozón lévő kis fémlapot kell lenyomni, így kiold a zár és kihúzható a kábel), végül az antennát a szokásos módon pattintsuk ki. Utolsó lépésként az optikáról is csatlakoztassuk le a táp- és szalagkábeleket, hogy felfedjük egy csavar helyét!

2. további 4 TR9 és 1 Philips csavartól megszabadítva a gépet, kiemelhetővé válik az egész optikai modul, illetve külön az antenna is.

[L:/dl/upc/2014-07/28/335615_uafmtblkbvkqsvrm_dsc_0168.jpg][/L]

Ezzel a gép alját "ki is pucoltuk", haladhatunk tovább a tetejével.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.