2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Nokia N900 bemutató

Mit tudhat a mindennapokban egy három éves Nokia készülék, mely inkább zsebszámítógép, mint telefon?

[ ÚJ TESZT ]

Játékok

Az teljesen egyértelmű, hogy ez nem játékmobil, nem részesítették előnyben a platformot.

Azonban 800 MHz-re overclockolva a Bounce is élvezhetővé válik. Ezen kívül a Zen Bound, és az Angry Birds első 4 epizódja az összes. Még át lett portolva a Supertux és a Commander Keen. Ezen kívül lehetőségünk van Quake 2-3 és Openarena szenvedésre, de mind az irányítás, mind a teljesítmény botrányos (simán a iPhone 2G-n).

Emulátorból széles skála áll rendelkezésre, NES-től N64-ig (az NDS emulátor a gyenge telefon miatt már esélytelen), Sega Master System és Mega Drive is nyomható.
Ezen felül van a DOSBox, bár a hangemuláció megfekszi a gyomrát.
Ha már emulátor, akkor itt van az azonos hardverű HP Palm Pré, amire azért kijött néhány jó játék, ezek közül 49 „játszható”, de pl. az Avatar glitches. Tehát nem maradunk N.O.V.A. nélkül Maemon sem.

Inkább a logikai, és az autós játékok játszhatóak a kijelző miatt, az NFS Undercovert mindenképp javaslom, mivel droidra nincs, egyébként pedig jó és nehéz is.

Videók (nem saját):
NFS Undercover
Asphalt5
N.O.V.A
H.A.W.K.S

Megjegyezném, hogy nem tanácsos bekapcsolt WiFi-vel játszani, mert elkezdhet frissíteni a telefon közben, szerencsére ez a kisebbik baj, még sikerült célba érni kis lagolással, de a beragadt folyamatokra is oda kell előtte nézni conkyval (ez vonatkozik a videózásra is).

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.