2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Logitech & Logitech

Logitech Performance MX vs MX Revolution. Szigorúan személyes vélemények és benyomások.

[ ÚJ TESZT ]

Tartozékok, egyebek

Driver CD, user manual, rádiós vevőegység, töltődokkoló, maga az egér.

Driver CD, user manual, maga az egér, Unifying vevőegység, USB-s töltőkábel, USB hosszabító, 220V to USB átalakító, műbőr tartó a kábeleknek átalakítóknak.

Most nézzük meg a súlyukat.

A számok nem csalnak, a mérleg megint csak nem csal, a matrica rajta államilag bevizsgált jelzés.

Tehát:

MX Revolution: 146.9 g
Performance MX: 164.7 g

A különbség nem több, nem kevesebb, mint 17.8 gramm, ami, van, akinek fontos, van, akinek egyáltalán nem jelent semmi pluszt, mínuszt.
Én magamat az utóbbiak közé sorolnám, hisz már a Revolution súlya is kellően nehéz volt számomra, ami nekem jó is volt. Ez a 17.8 gramm plusz sem jelent problémát, még mondhatni örülök is neki.
Akinek ez a 17.8 gramm sem lenne elég, az nyugodtan tudja még turbózni a súlyt felfelé, hisz az akkumulátoros elem és a fedél közé még tud súlytöbbletet jutatni. Ha más nem is, jó kis horgász súlyokkal.
Sajnos a Revolution esetén erre kiskergarancia vesztés nélkül nem nagyon van mód, hisz súlynöveléshez már szét kell szerelnünk az eszközt. A gyártói garancia viszont így is megmarad!

Ezen a két képen a magasságbeli eltérést figyelhetjük meg, a két egér közt. Mint látható a képen is Revolution úgy hasra ütésre kb 47mm magas lehet.
A Performance pedig az 52 mm-ig meg sem áll magasságban.
Hosszra igazából hasonló kis különbség adódik a két egér között, viszont ennek igazán nincs jelentősége, ugyanúgy mint a szélességük.
Sokkal többet nyom a latba, a magasságuk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.