2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

Logitech Z906 - first look

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A Logitech üdvöskéjének tesztje egy Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro hangkártyával.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

Múlt hét közepén végre valahára megjött a csomag, így hát hétvégén volt időm alaposabban szemügyre venni a vadonatúj Logitech Z906 hangrendszeremet.

http://www.tiboys.com/wp-content/uploads/2011/03/The-Logitech-Z906-Surround-Sound-Speakers-470x312.jpg

A szett hangjával mondhatni elégedett vagyok, nagyon szépen muzsikál, magasak a helyükön vannak, viszont a subnak picit gyengus az ereje (elképzelhető, hogy eme tulajdonság betudható a mély-láda anyagának ill. kialakításának), de egy jó beállítással lehet rajta azért segíteni.

Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro hangkártyával rendelkezem, amelynek a csatlakozó felülete aranyozott. A hozzá feltelepített, utólagosan kiadott Windows 7 64 bites driver csomagban található Volume Panel segédprogrammal pedig könnyedén beállítható a sub finomhangolása (előző verziókkal szintén).

Az eszközre akár 6 különböző hangforrást lehet csatlakoztatni (ez egy igen nagy előny a többi társával szemben), és csatornánként váltani a bemeneti jelet (minderre a podon van alkalmunk).

Lehetőségeim sajnos korlátozottak, így az optikai bemenetet és a többit nem tudtam tesztelni, PC-s összeköttetésre volt csak lehetőségem. Tv azért van/volt kilőve, mert eleve a géppel van összekötve. Media Player Classic - Home Cinema lejátszóval, illetve AC3 filterrel történt a lejátszás.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.