2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Lian Li PC-A05N bemutató

A neves gyártó hazánkban kapható legkisebb ATX méretű PC házának bemutatója! Igazi csemege:)

[ ÚJ TESZT ]

Belső - Érdekességek

Tápegység:

A tápegység a ház elején található, ennek a gyakorlati haszna -a mérnökök szerint- az, hogy így több hely spórolható meg, ergo kisebb lesz a ház fizikai mérete, valamint a levegőcsere, a megszokott "elől be - hátul ki"-től eltérően, "hátul be - elől ki" lehet. Nem tudom, hogy ez jobb, vagy sem, mint az általánosan megszokott, lehet, hogy csak más ^^

További érdekessége a háznak, legalábbis én ezt annak veszem, hogy a ház belsejében felül, a tervezők rögzítették az előlapi bemenetek kábeleit, így azok nem össze-vissza vannak a házban, hanem szépen csokorba lehet őket szedni [kép].

Egy másik érdekes megoldás, a tápegység alátámasztása, ez azért érdekes számomra, mert nem jöttem rá, hogy vajon ventivel lefelé is be lehet szerelni a tápegységet, vagy csak úgy, ahogy a leírás szerint van? Minden esetre én a leírás szerint tettem bele [így].

I/O:

Az I/O panel [kép] lecserélhető gyári USB3-ra [link]

Ventilátorok:

A házban két 120mm-es ventilátornak van hely, többet nem is lehet moddolás nélkül beletenni. Ezek LIAN LI LI121225SL-4 típusúak amik 1500rpm-en forognak, zajszintről nem találtam információt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.