2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

LG Arena FAQ

Részletes leírás, és GYíK az LG Arena-ról!

[ ÚJ TESZT ]

JAVA Toolz - Kedvelt .jar fájlok

Kedvelt .jar fájlok gyűjteménye

- A beépített böngészőt nem szeretem, van lehetőség másikra cserélni?

# Igen, látogass el a telefon beépített böngészőjével a http://mini.opera.com oldalra, és töltsd le a magyar nyelvű Opera Mini-t.
# Van direkt a kijelzőhöz optimalizált Opera is, jelenleg a 4.2 hun fullscreen a legstabilabb.
# Kevésbé stabil és még csak béta, de nagyon szépen teljesít az újabb opera 5, melyből van egy fekvő és egy álló kijelzőhöz optimalizált verzió, mely még sajnos nem támogatja az elforgatást. Ugyanebből már van beta2-es álló verzióm, tapasztalataim alapján ez kézenfekvőbb. Nem tartalmazzák a virtuális fekete billentyűzetet, ha valakinek az mégis hiányozna, töltse le az eredeti szoftvert a weblapról.
# Az Opera alternatívájaként is használható a Bolt Browser 1.60, ami képes lejátszani a youtube videókat is. A linkelt verzió navipad mentes, tesztelt.

- Van Arena-ra való, offline szótár program?

- Igen, letölthető innen.

- Van lehetőség Bluetooth távírányítóként használni a telefont? (pc távírányításra)

- Igen, a programot letöltheted innen.

1) Telepítsük a programot a megszokott módon, majd még az első indítás előtt a crack mappában lévő Registration KEY.reg fájt adjuk hozzá a regisztrációs adatbázishoz. (Dupla katt, megkérdezi, hogy biztos, hogy hozzáadjuk? IGEN!)
2) Csatlakoztassuk valamilyen módon a telefont, és az alapértelmezetten c:\Program Files\Bluetooth Remote Control\Java Client\ mappában található BluetoothRC.jar fájlt másoljuk a telefonra, majd telepítsük! (Még ne indítsuk el).
3) Indítsuk el a számítógépen a programot. Lehet hogy kiír valamiféle hibát, nem kell vele foglalkozni. Középtájon találjuk az Select Phone gombot, arra menjünk rá! Most elkezdi keresni a készülékeket. Ha megtalálta az Arénát, akkor a telefonon indítsuk el a korábban feltelepített programot. Menjünk a Search gombra, majd megtalálja a pc-t. Kattintsunk rá a pc-n a telefonra (ha még nem tettük), majd a Finish gombra.
4) Most már tudjuk irányítani a számítógépet a telefonnal.

- Szeretnék egy TotalCommander szerű fájlkezelőt, van ilyesmi Arena-ra?

- Igen, itt találsz részletes leírást és le is töltheted a Java alapú Mini Commander-t.

- Gyakran használok messengert, van megbízható és gyors szoftver erre a célra a teledonhoz?

- Igen a megoldás egy arena-ra optimalizált eBuddy.

- Olykor belassul a szoftver. Ez miért van? Tudok valamit ez ellen tenni?

- A lassulást a memória telítődése okozza. Minden program amit elindítunk a telefonon lefoglal bizonyos mennyiségű memóriát, amit a futás befejezésével nem biztos hogy teljesen felszabadít. A probléma nem csak gyakori és intenzív használat közben fordulhat elő, hanem huzamosabb ideig (hetekig, hónapokig) kikapcsolás nélküli működés esetén is.
Létezik egy ingyenes megoldás erre a problémára. Töltsd le erről az oldalról a MemoryUp Personal legfrissebb J2ME változatát, és telepítsd a telefonra. Nem igényel regisztrációt! Ez egy program, ami átnézi a memóriát és felszabadítja a nem használt, de valamilyen okból foglalt területeket. Habár elsősorban okos telefonokhoz ajánlja a gyártó, a tapasztalatok szerint az Arena S-class rendszerének sebességére is jótékony hatással van.
Használata egyszerű, az indítás után az Opciók menüben kiválasztod a Quick Boost menüpontot, és megvárod, amíg végez a folyamattal. Ezek után kiléphetsz, és ellenőrizheted, hogy hozott-e javulást.
A "felhasználói élmény" megőrzése érdekében javasolt a program rendszeres használata.

- Szeretnék vízmértéket a telefonomra. Mi a teendő?

- Töltsd le innen.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.