2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

Középkategóriás polcsugárzók bemutása

Az összehasonlításban 4 pár kétutas polcsugárzóról lesz szó, 2 sztereó erősítőről és hogy a...

[ ÚJ TESZT ]

Zárszó

Úgy gondoltuk, hogy nincs értelme tesztgyőztest avatni, hiszen minden hangfalnak megvolt a maga erőssége és gyengéje, mindegyik hangfalat bátran lehet ajánlani, de a felhasználás célja nem mindegy.

Akik az audiofil irányba szeretnének elindulni azoknak a Monitor Audio RS1 nagyon jó választás lehet, hátránya az, hogy nem olcsó, és bizony a kábeleken sem szabad spórolni ha ki akarjuk hozni belőle a legjobb hangzást.

Aki kevesebbet tud szánni erre a hobbira, annak ugyanilyen felhasználásra erősen ajánlott a Sound Art W2, aminek azt hiszem nem kellett szégyenkeznie a Monitor Audio mellett. Hátránya, hogy nem megy olyan mélyre emiatt nagyobb térben igényli a mélynyomót, ellenben kis szobába nagyon jó választás lehet. Mindkét hangfalhoz lágyabb hangzású erősítőt érdemes párosítani, de természetesen ez megint csak egyéni ízlés kérdése.

Aki sokféle zenei stílust hallgat, köztük rockot és metalt annak bátran ajánlanám a Klipsch hangfalat, hátránya, hogy kompromisszumra kényszerülünk a valósághű megszólalás terén. Akusztikus, vokális zenékre nem ezt a hangfalat választanám. Ehhez a hangfalhoz egy mélyben nem kiemelős, naturális hangú erősítő az ideális, hasonló kábelekkel.

Aki a legkevesebbet szeretne áldozni jó minőségű hangra, PC mellé szeretne egy jó kis aktív hangfalat zenehallgatásra, annak a Swans nagyon jó választás. A PC-s rendszerekhez képest nem olcsó, de a hangja bőségesen kárpótol minket érte.

Végül jöjjön egy hangulatkép a tesztelés közbeni "állapotokról" :)

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.