2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

III. PH! Android Homescreen Verseny - Végeredmény

A végeredmény megszületett, gratulálunk a helyezetteknek!

[ ÚJ TESZT ]

Versenykiírás

[PH kép]

Nevezési határidő: 2015. április 24. 23.59
Zsűrizés: 2015. április 25. 0.00-tól - április 26. 23.59-ig
Közönségszavazás: 2015. április 27. 0.00-tól - április 30. 21.00-ig
Eredményhirdetés: 2015. május 1. 12.00

Részletek

A versenyen a részvétel ingyenes és a Prohardver lapcsalád bármely regisztrált tagja indulhat rajta.

Pályázni egyetlen .jpg, vagy .png kiterjesztésű képpel lehet, ha több főképernyőd/lockscreened van, amit meg szeretnél mutatni, akkor azokat egy képre szerkeszd rá. A neved, nicked semmiképp se szerepeljen az elkészült képen.

A pályamunkákat egy nekem küldött privát üzenetben kell beadni. Az így beérkezett munkák az értékelések/közönségszavazás ideje alatt név nélkül lesznek láthatóak ebben a cikkben. Az újdonság lényege, hogy így a zsűri és a közönség sem fogja tudni, hogy az adott munka kihez tartozik - ez csak az eredmények összesítése után fog megjelenni - így az értékelések még objektívebben készülhetnek el.

Privát üzenet küldéséhez kattints ide:

--->Privát Üzenet<---

A képet egy tetszőleges külső weboldalra kell feltölteni, (Dropbox, Google Drive, stb., de ne a kepfeltoltes.hu-ra és társaira!), majd a korábban említett módon kell elküldeni. Csak a privát üzenetben elküldött pályamunkák érvényesek, topikba linkelve ezúttal nem lehet nevezni.

Gyáritól eltérő launcherek és más készítőtől származó ikonkészletek használata engedélyezett, ahogy minden olyan alkalmazás is (UCCW, Zooper, Minimalistic Text, etc.) ami nélkülözhetetlen a homescreen készítéséhez, de ezekkel csak saját widget készíthető, mástól származó nem használható fel.

Mindenki csak egy darab saját készítésű, az esetleges előző versenyben bemutatott munkájától eltérő, a fórumban még nem bemutatott pályamunkát adhat be, ellenkező esetben az induló azonnali kizárásra kerül a játékból.

A nevezési határidő lejárta után ebben a cikkben lesznek összegyűjtve a beküldött pályamunkák, és a cikkhez tartozó topikban lehet majd szavazni a közönségdíjas homescreenre. A zsűri értékelései szintén ebben a cikkben fognak megjelenni, a fent megadott határidő lejártakor, a végeredménnyel együtt.

Zsűri


animoo Dottore garyarts pollai

Az értékelés menete

A zsűri értékelése 3 szempont alapján történik:

- technikai kivitelezés,
- összhatás (hogyan néz ki, színhasználat, tipográfia, ikonok passzolnak-e, stb.),
- ötlet eredetisége.

A beérkezett pályamunkákat a zsűritagok a fent említett szempontok szerint értékelik (10-10-10 pont szerezhető). Az így kapott pontokat összesítjük, rangsoroljuk, és az első három helyezett egy, a helyezésének megfelelő HomescreenGuru érmet kap az avatarjára, amit a beállítástól követően 3 hónapig viselhet. /Ezúton is köszönet érte Kalandornak és az arcképgyárosoknak!/

Közönségszavazás

A közönségszavazás során mindenki egyszer szavazhat, három pályamunkára. Egy fórumozó összesen 18 pontot oszthat ki a következők szerint:
- az általa legjobbnak tartott pályamunkára 10 pontot,
- a második legjobbra 5 pontot,
- a harmadik legjobbra pedig 3 pontot adhat. (Az összes pontot kötelező kiosztani, valamint saját munkára nem lehet szavazni)

Példa a helyesen leadott szavazatra:

99. számú pályamunka: 10 pont.
98. számú pályamunka: 5 pont.
97. számú pályamunka: 3 pont.

Az így legtöbb pontot szerzett, a zsűri által nem helyezett, versenyző közönségdíjas érmet nyer az avatarjára, amit a beállítástól követően 3 hónapig viselhet.

A közönségszavazás ezen cikk alatti topikban lesz lehetséges, a fent megadott határidő kezdetekor.

Várjuk az elkészült homescreeneket, legyél te a legjobb! :)

Update

A nevezés ezennel lezárult, 19 homescreen érkezett be, amelyeket a következő oldalakon találsz!
Ezennel a közönségszavazás, a korrábban ismertetett szabályok szerint, elindult! Szavazz az általad legjobbaknak gondolt pályamunkákra! :)

Hajrá!

Update 2

A közönségszavazás véget ért, a végeredmény megszületett! Az 5. oldaltól kezdődően olvashatóak az értékelések, a 9. oldalon pedig a végeredmény látható.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.