2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

i-Blason Armorbox Dual Layer Tough

Az amúgy is könnyű iPhone 5C nem lett tőle "téglanehéz", méretre persze hízott, de ez cseppet sem zavar.

[ ÚJ TESZT ]

A tok felhelyezése, konklúzió

A fenti videó megtekintését kéri a tok csomagolásának kibontása előtt a gyártó, ami a lezáró címkén fel is van tüntetve. Én már a vásárlás előtt megnéztem, nem nagy trükk, de jó, ha van egy kis segítség, hasznos lehet.

Ezt követően sikeresen abszolváltam a felhelyezés műveletét. A helyzet az, hogy amikor az előlapot felpattintja az ember, akkor egy 0,5 mm-es kottyanás érződik hosszanti irányban. Nevezhetjük ezt pontatlanságnak, de a hátlap felhelyezését követően ez semmisé válik. Szorosan, passzentosan és magabiztosan tartja a telefon + előlap kombót.

A végeredmény:

Kialakítás, anyag használat:

A tok minden szükséges helyen rendelkezik takarófedéllel, a home gomb fedett, ami ugye az 5C esetében teljesen rendben is van, az 5S-hez meg úgysem jó jelen tok. A jack és töltőcsatlakozó fedele apró, méretezett gumi pöckökkel rögzül is az eltakarandó tartalomban.

Töltés közben a kihajtott takarófedél elég masszívan szeretne nyugalmi helyzetbe kerülni, így picit nyomja a töltő csatlakozót, gondolom, ez idővel lazulni fog, lévén, hogy ezt átlag kétnaponta el kell játszani.

A némítókapcsoló is fedett, ami kellemes meglepetés, kivitelezése hasonlóan feszes a töltő csatlakozó takaró fedeléhez.

A szükséges helyeken van csak kivágás: előlap: hangszó és érzékelők, hátlap: kamera és vaku.
A hátlap jelentős részén kemény műanyag köszön vissza, a sarkokon közepesen kemény gumi, ahogyan a hátlap belső fele és az oldalfal felső fele is ebből van.

Az előlapi beépített fólia karcállósága még nincs letesztelve, majd meglátjuk, hogyan állja a sarat. Egy valami biztos, jobb, mint az Otterbox beépített fóliája, mivel azt nagyon nehéz felrakni buborék nélkül, lévén, hogy ott is be van építve az előlapi részbe. Ezt itt úgy oldották meg (és szerintem ez valami saját fejlesztés lehet), hogy a fólia hátfala nem sík, hanem mikrópöttyös, ami szemmel alig látható (felhelyezve semmilyen szögből sem), de amikor végigsimítjuk a fóliát, érződik.

A videó szerint, ha felpattintod az előlapot, azon egy bubi sem lesz: IGAZ.

A gyártó egyébként árul csak előlapi fóliát is, amit "Bubble Free Screen Protectors" névvel illetnek és biztos vagyok benne, hogy ezt a fóliát ragasszák be ebbe a tokba is, mint beépítettet. A lényeg, hogy ez nagyon jól működik.

Konklúzió:

Fogásra, használatra nekem nagyon tetszik. A kijelző alsó szélét nehezen lehet ugyan elérni, mivel a tok miatt besüllyed picit, ezt szokni kell.

Pehelykönnyű, az amúgy is könnyű telefon nem lett tőle téglanehéz, méretre persze hízott, de ez cseppet sem zavar.

A hosszútávú teszt most kezdődik, majd a kommentek között megírom későbbi tapasztalataim.
Nem kívánok reklámot adni ezzel az írással a gyártónak, de az tény, hogy számolni érdemes velük, ha valaki egy megbízható, masszív és strapás tokot szeretne a drága kis szerzeményének.

Remélem tetszett ezen írásom, próbáltam összeszedetten, minden kiterjedően írni egy hiánypótló termékről, ami sem a Mobilarénán, sem a Logouton nem járt még.

tom956ster

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.