2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Game Boy játékok bemutatója

Ismét egy kis időutazásra invitállak titeket, megnézünk pár Game Boy, és más platformra készült játékot.

[ ÚJ TESZT ]

Super Mario, Spider Man

Super Mario Land 2 : 6 Golden Coins (Nintendo, 1992)

Ki ne ismerné Mario-t, a világ leghíresebb vízvezeték szerelőjét? Igazából nagyon sok mindent lehetne írni erről a játékról, nem is tudom hol kezdjem. A játék úgynevezett 'zónákra' van osztva, ezek a zónák összesen 32 pályát tartalmaznak. Minden zóna végén meg kell mérkőznünk egy főellenséggel, vagyis Boss-al. Ezekből összesen hat darab van, mindegyik legyőzése után kapunk egy aranyérmét, amelyekkel nélkülözhetetlenek ahhoz hogy bejussunk a várba, a fináléra. A sztori egyébként nagyon eredeti: amíg főhősünk Sarasaland-ban volt, a gonosz Wario egy varázslatot szórt ki Mario birodalmára. Ennek hatására Mario Land lakói mind Wario szolgái lettek, s azon vannak hogy elpusztítsák szegény Mario-t. A lényeg pedig nem más, mint hogy visszaszerezzük kastélyunkat a hat aranyérme segítségével. A Super Mario Land 2 : 6 Golden Coins véleményem szerint minden idők egyik legjobb játéka. Minden megvan benne ami egy izgalmas, pörgős játékhoz kell: pöpec pályák rengeteg lehetőséggel, régi visszatérő ellenségekkel (például Goomba és Koopa), a kiváló zenékről és hanghatásokról nem is beszélve. Egyetlen gyűjtő készletéből sem hiányozhat!

Link a játékmenetről: [link]

The Amazing Spider-Man (Rare, 1990, sajnos hiányzó matricával)

A The Amazing Spider-Man egy oldalnézetes mászkálós-verekedős játék. Szegény Pókember pórul járt, a város legelvetemültebb bűnözői fényt derítettek Pókember valódi kilétére, és elrabolták a feleségét, Mary Jane-t. A játék a város külömböző helyszínein játszódik, tudunk hálókat lőni, falon mászni, egyszóval amolyan tipikus Pókemberes játékról van szó. A játék elején egyébként magától Mysterio-tól kapunk telefonhívást, aki lazán közli velünk, hogy elrabolta M.J. -t, ideje lenne tehát kiszabadítani. Bossokból egyébként hat darab van, név szerint a következők: Mysterio, The Hobgoblin, Scorpion, Rhino, Doctor Octopus, Venom. Végszóként elmondhatom, hogy egy kellemes kis játékról van szó, amely elég sokáig képes lekötni az embert.

Link a játékmenetről: [link]

Game Boy Gallery 5in1 (Nintendo,1994)

5 különböző mini-játékról van szó, melyek a legendás Game&Watch konzolokból kerültek felújításra.
A következő játékokról van szó: Ball,Vermin,Flagman,Manhole,Mario's Cement Factory. Sajnos nem nagyon tudok mit írni róluk, nem kötöttek le túlságosan.

Link a játékmenetről: [link]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Játékok a NES-korszakból

    Rövid írásomban a számomra top 6 NES játékot mutatnám be egy kis múltidézés keretében.

  • Missing in Action: Nintendo címek

    Régvolt idők Nintendo játékai: körutazás a folytatásra váró Nintendo sorozatok világában, ami nem csak Marióból és Zeldából állt.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.