2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Cube U39GT tablet

RK3188, 4 mag, 1920x1280, 2GB RAM, PLS kijelző. Best buy?

[ ÚJ TESZT ]

Benchmark

Az U39GT lelkét egy 1,6 GHz-es négymagos RK3188 és 2 GB RAM adja, mely megfelel a mai elvárásoknak. A rendszeren nem tapasztalható semmilyen lag, vagy akadás. Átlagos használat mellett nekem sosem fagyott vagy szaggatott be a rendszer.

A GPU egy Mali400-as, kicsit emelt órajellel, ez sajnos nem a legfrissebb, és komolyabb játékok (pl. Real Racing 3) alatt meg is röccen a nagy felbontás miatt.

Lefuttattam néhány népszerű benchmark programot, lássuk az eredményeket. Ha ezeken kívül valakit más tesztprogram is érdekel, jelezze a kommentek között, és szívesen lefuttatom.

AnTuTu: 15423

Quadrant: 5429

Nenamark2: 56.6 FPS

Ezek a szintetikus tesztek nem mérvadóak számomra, nekem fontosabb a napi használat melletti gördülékenység, gyorsaság.

PDF-eket, magazinokat villámgyorsan kezel, a színek, a betűk élessége nem hagy semmit kivetnivalót. Ha nem zavar senkit a háttérfény, akkor olvasásra is bátran ajánlom (én egy Amazon Kindle-t használok e célra, az szerintem jobban megfelel).

A böngészéssel sem volt eddig problémám. Esetleg a forgatás sebességébe tudnék belekötni: ha elforgatom a tabot, akkor akár 1-2 mp is eltelhet, mire felveszi az új módot.

A multimédiás szolgáltatásokra sem lehet panasz, támogat minden népszerű formátumot. MP4, H264, DivX, Xvid, Wmw minden fut 1080p felbontásig. Audiolejátszásra MP3, AAC, FLAC, OGG, WAV, WMA támogatás kapunk.

Továbbá MiraCastra is képes a tab, azaz át tudjuk vinni a képét 1:1-ben egy HDTV-re Wi-Fi kapcsolaton keresztül, így egyszerűen tudunk filmeket, fotókat, képeket streamelni.

Kapunk 16 GB beépített memóriát ami MicroSD-vel bővíthető még 32 GB-tal.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.