2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Alkalmazásbemutató: Pushbullet

Jártál már úgy, hogy a gép előtt ültél, de nem halottad, hogy hívnak? Szerettél volna néha egyszerűen átküldeni valamelyik kütyüdre egy képet vagy egy fájlt?

[ ÚJ TESZT ]

Értesítés tükrözés, végszó

A program másik hasznos funkciója a már fentebb említett értesítés szinkronizáció. Itt három eset van, az első az Androidon belüli szinkronizáció. A tablet fogadja a telefon értesítéseit, legyen az hívás vagy SMS. Így nem kell elővenni a telefont, hogy megtudjuk mi történt, természetesen működik ez fordítva, vagy két telefon között.

A másik, amikor Androidról számítógépre tükrözzük az értesítést, ilyenkor kis felugró ablakban látjuk az ezeket, Android 4.3+ esetén pedig el is tüntethetjük azokat az eszközön.


Ezen cikk írása közben jött ez az - életemet megváltoztató - információ.


Mivel a zenelejátszó ikonja megjelenik az értesítés sávban, alapból ezt is megjeleníti, végig, amíg a zenét hallgatjuk, de szerencsére le lehet tiltani adott programokat, így nem látjuk azokat feleslegesen.

A harmadik eset pedig - a már sokak által a gyrososnál megismert - minden mehet szituáció, amikor ez előző kettőt kombináljuk, ez hatalmas élmény tud lenni, amikor egy Space helyett Entert ütő ismerős keres minket Facebookon, zörög minden.

Ezt a funkciót én személy szerint azért szeretem nagyon, mert sokszor van a fülemben a fülhallgató, miközben gépezek, a telefonom meg nem mindig van a gép közelében, így előfordult párszor, hogy nem hallottam ha hívtak. Vagy csak le volt némítva.

Természetesen a programot azon a napon találtam, amikor a telefonomról lementettem az adatokat és csináltam egy gyári visszaállítást, mert akkor váltottam Windows Phone rendszerre... (aztán igen gyorsan vissza) Aki teheti, próbálja ki, mert nem a VPS (Vakulj Paraszt Szisztem) része, hanem tényleg hasznos szolgáltatásokat nyújt. A pontot pedig az teszi fel az i-re, aki akarja hogy a program teljesen ingyenes és reklámok sincsenek benne.

A Pushbullet weboldala
Google Play
Apple App Store
Mozilla Add-ons
Chrome Web Store
Windows Kliens (ha a link halott, a weboldalon megtalálod)

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.