2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Megéljük? Egy jobb világért és rasszizmus nélkül!

    Egy indexes topicban találtam, Detonátor nevű emberke által összeállított programcsomag. Talán egyszer sikerül keresztülvinni a törvényhozáson is, az EU előbb vagy utóbb, meg fogja követelni....

    "1. A családi pótlék pénzben nem kifizethető. Azt a gyermek/ek étkeztetésére, tankönyvekre, üdültetésére, sportolására stb. kell felhasználni. A gyermekek számláit az önkormányzat kezeli. A gyerek az iskolában (ált.,közép) megkapja a reggelit, ebédet, uzsonnacsomagot, (ahol nincs konyha egy "food" cégtől) egységes iskolai formaruhát, tankönyvet, füzetcsomagot, tornafelszerelést, kirándulást. Óvoda és bölcsőde szintén ebbe a kategóriába esik. Iskolabusz rendszer bevezetése. 8. osztályig kötelező tanulószoba iskola után, ahol a gyermek felkészül a másnapi óráira.

    2. Az iskolákban felfegyverzett biztonsági őrök, akik csírájában képesek elfojtani az iskolák, tanárok, diákok elleni atrocitást.

    3. Szociális segély megszüntetése. Helyette közmunka után járó juttatás bevezetése.

    4. Szabálysértési értékhatár leszállítása 1000 forintra.

    5. Pozitív megkülönböztetés azonnali megszüntetése. (Vallási, etnikai hovatartozásra hivatkozás nem mérvadó. Az egyenlőség elve.)

    6. Aki a 14. életévig nem képes elvégezni az általános iskolai tanulmányokat, internátusba, illetve felzárkóztató iskolára kötelezve.

    Folytatás...

    wwenigma 16 éve 134

  • LaFonera - A Francofon addon

    Nemrégiben végre én is tagja lehettem a FON közösségnek, aminek az elsődleges célja az...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 49

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.