2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Szolgáltatós szivatások.

    A napokban az internetre felkerült telenoros videó motivált arra, hogy megnyissam ezt a bejegyzést, ahol mindenki leírhatja, hogy hogyan szivatta meg a szolgáltatója. Ma ott tartunk kis hazánkban, hogy a külföldi multik semmibe veszik a hazai fogyasztói társadalmat, és egyoldalúan, önkényesen változtatják a tarifákat, szerződési feltételeket. szerinted ez fair?

    Én a T-mobilnál csúsztam bele hasonlóba. adott volt egy két éves hűségnyilatkozat 2600 forintos havidíjjal, mely lebeszélhető, és 50 mb adatforgalommal, ami nem sok, de abban az időben elég volt arra, hogy a kis K750i-mel "netezgessek". Az első 4 hónapban nem is volt semmi gond, sikerült mindig 5000.- alatt tartani a számlámat. Az 5.-ik számlánál jött a feketeleves, 23 ezer forintos számla! W T F?
    Azonnal felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol a hölgy közölte, hogy megváltozott a (idézem) böngészési tarifa. Mondom ez szép, és jó, de nekem honnan kellett volna erről tudnom? Válasz: Fent van a szolgáltató honlapján. Ja, hogy azt nekem minden nap böngésznem kéne? A másik érdekes dolog a kötbér volt, mivel nem is vettem telefont az előfizetéshez, használtam továbbra is akkoriban csúcs K750i-et, de így is le akartak rólam gombolni 2, azaz 200000 forintot!!! Annyiban maradtunk, hogy baxa meg magát.

    Folytatás...

    V.T.CS. 12 éve 68

  • PSX az androidban ( FPse emulátor )

    Egyből bele is vágnék a közepébe. Miután megvásároltuk az FPse alkalmazást kemény 856 Forintért, azzal játszunk amivel csak szeretnénk, persze ha anno megjelent PlayStation-re. :)


    elnézést a képminőségért

    na csináljuk:

    Miután feltelepítettük telefonunkra az alkalmazást, csináljunk az SD kártyára egy psx nevű mappát, ahova később a dolgainkat rakjuk.
    A következő lépés beszerezni scph1001.bin nevezetű PlayStation BIOS fájlt. Ha ezzel megvolnánk, tegyük be az általunk készített psx mappába.

    kezdés:

    Amikor először beröffentjük az emulátort megmutatjuk neki a BIOS-hoz vezető utat.
    Ezután rábökünk a psx mappában arra a játékra amit használnánk, és játszunk.
    Ha meguntuk a játékot, akkor megnyomjuk a menü gombot, ott bökünk egy eject-et, és kiválasztjuk a másik játékot.

    tesztelve:

    Folytatás...

    V.T.CS. 12 éve 59

  • Telenor One Touch S (leánykori nevén: Alcatel OT-995) tapasztalatok

    (mindenképp olvasd végig, mivel nem szerkesztem, csak bővítem. alul a feketeleves.)
    Figyelem! Ez nem egy teszt, hanem egy olyan írás ami segít a döntésben, ha gondolkozol egy ilyen telefon beszerzésén. A pozitív, és negatív benyomásokat/ hibákat a fórumot használók, és a saját tapasztalataim alapján állítottam össze. Kezdeném azzal a rendkívül jó tulajdonsággal, hogy jelen "cikk" megírásakor a készülék kártyásan a Telenornál 44989 Forint. Ha megnézzük a többi telefon árát/ tudását akkor egyértelműen arra a következtetésre jutunk hogy iszonyatosan megéri. A kicsomagolásra nem térnék ki, mivel ez nem egy teszt.

    doboz tartalma: telefon, szokásos papírhegyek, szétszedhetős töltő (ami egyben usb kábel),
    agybadugós füles, 4gb-s kártya.

    Folytatás...

    V.T.CS. 12 éve 213

  • a play áruház, és az "okos" vásárlóközönség

    Ez az első bejegyzésem, tehát elnézést az estleges hibákért. Ezen írás megszületése tegnap este fogalmazódott meg bennem, mikor valami kis light-os játékot kerestem a google piacán. Ki is néztem magamnak a Parking3d-t, mivel anno sokat játszottam hasonlóval kezdő androidos-ként. A játék átlaga 4,1 pont, még akár jó is lehet. :) Ezután elkezdtem olvasni az "emberek" véleményeit.
    pl.: csomagfájl érvénytelen :/ (galaxy mini) 1 csillag.
    nem engedi leszedni (galaxy 3) 1 csillag.
    imádom! legjobb (galaxy s) 5 csillag
    Szerintem ez a kis maszek táblázat mindent elmond a vásárlókról, és az agyszintjükről. Ha a telefonomon nem fut egy játék akkor nem pontozom le, mivel vagy a készülékem kevés hozzá, vagy user error.
    Valamilyen szinten a fejlesztők hibája is hogy nem szelektálják ki rendesen a kompatibilis eszközöket, de így saját magukkal is kibaltáznak, mert Átlag Pistike lehúzza az Asphalt 6 HD átlagát, mert nem fut el a galaxy mini-n full akadás mentesen. Vagy inkább sehogy. Nekem az OT-995-ön semmilyen probléma nem mutatkozott, ez egy 5 pontos játék. Ezt még annyival szeretném kiegészíteni, hogy ha én valakinek elmagyarázom kommentben hogy nem az app-al van baj, hanem a voda 845-el, esetleg a szellemi képességeivel, ne adj isten a fejlesztők hozzáállásával, akkor miért az én hozzászólásomat törlik play-ről 5 perc alatt?

    Folytatás...

    V.T.CS. 12 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.