2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Windows 7-et vagy 8.1-et vegyek?

    FPS-eseket szoktam jatszani, es allitolag a 8.1 egerkezeleset elrontottak, igy mindig van egergyorsitas, ha csak egy minimalis mertekben is. Ugy tudom, ha raw mouse inputot tud egy jatek, akkor meg ez sem szamit.

    Ennyi ketelyem van a 8.1-el kapcsolatban, start menu mar van ra millio, szoval a csempe sem gond; illetve a sarkokat is lehet tiltani :D

    Szavazas

    sto1911 9 éve 25

  • Mennyibe kerul a Free-to-play (valojaban IAP)?

    Nemreg olvastam egy cikket, amiben arrol volt szo, hogy az In-App Purchasing mennyire el van terjedve es ez a jovo, foleg a mobilos jatekok koreben.

    Lehetoseget adtam magamnak kiprobalni, mit is jelent egy IAP jatek a valosagban. Mivel csak olyan jatekot/programot vagyok hajlando megvenni, ami megvetel utan 100%-os funkcionalitasu, eddig lenyegeben nem talalkoztam az IAP modellel eloben.

    A teszthez az egyik legkazuarabb jatekot, a Candy Crush Saga-t hasznaltam. Gyors letoltes utan mar cserelgettem is a cukorkakat a tablan, jol haladtam. A 20. palya kornyeken kezdtem a tesztet.

    Nagyjabol 40 perc alatt csinaltam meg a kovetkezo 9 palyat, ugy, hogy 2 palyan tobbszor vennem kellett +5 cserelehetoseget (ugyanis neha az van korlatozva, maskor az ido). Palyankent az elso es masodik vasarlas 1-1$-ba kerult, a harmadik viszont mar 2$-ba fajt! Egy masik palyan szinten kifutottam a lehetosegekbol, ezert ott is vennem kellett 1$-ert boostert.

    Ezek utan elhataroztam, hogy ha vege a jateknak, akkor nem veszek folytatasi lehetoseget, igy az utolso palyat 10. alkalomra sikerult megcsinalnom ugy, hogy ket nyalokat (egy kockat eltuntet a tablarol) is elhasznaltam.

    Tehat a merleg:

    40 perc jatekkal elment 9$ (cirka 2.000 HUF), es a vegen direkt ingyenre vettem a figurat.

    Folytatás...

    sto1911 10 éve 17

  • Pinball FX3 PH! verseny

    pbfx2

    Elso felvonas.

    A verseny

    A versenyek vasarnap este 7-tol ket hetig, szinten vasarnap este 7-ig tartanak.

    Jelentkezes

    Irj egy kommentet a topicban a sajat steam profil linkeddel, es adj hozza engem a friendlistedhez, mert ha nem vagy rajta a screenshoton amit keszitek a verseny allasarol, akkor nem szerepelsz a jatekban. Mindenki eldontheti, hogy akarja-e latni a tobbiek eredmenyet. Aki igen, az felveheti a verseny resztvevoit, akiknek el kell fogadni a friend requestet.

    Resztvevok listaja

    Az eddig jelentkezettek nevsora steam profillal, ha valakit fel akarnal venni friendlistre, itt keresd. Ha nem talalod, privi nekem, es potolom. Akit bejelol a heti tablan szereplo versenyzo, az fogadja el a friend requestet, koszonom. Akit zavar a friendlistjében a nagy kavarodas, becenévnek steamben hozza lehet adni ph-s neveket, vagy kulon csoportot is letre lehet hozni nekik.

    Aki ebben a listaban szerepel és még a friendlistemben van, automatikusan resztvevoje az adott heti versenynek. Ha nem latod magad, vagy szeretnel jelentkezni, irj egy privit.

    Folytatás...

    sto1911 10 éve 4154

  • Diablo 3 - Witch Doctors' Club

    A Demon Hunters' Club mintájára létrehozott WD-specifikus téma. Jöhetnek a jobbnál-jobb buildek, kezdő, haladó és profi tapasztalatok, mehet a csere-bere (adás-vétel célból ne feledjétek a közös trade topikot sem).

    Ugrás a hozzászólásokra

    fem_wd_small

    Gorneck23 összefoglalója alapján:

    Alapvető hibája a Witch Doctornak, hogy az igazán magas sebzéssel rendelkező területre ható skilljeinek manaigénye meglehetősen sok. Emiatt a legtöbb buildben fontos szerepet kap 1-2 aktív-passzív skill, hogy ezt a mana igényt elviselhetővé és kezelhetővé tegye.
    Talán az egyik legnépszerűbb tömegoszlató skill a Zombie Charger – Zombie Bears. Erre az alapra építkezve számos build létezik:

    Partyban
    Egyedül és nagyobb mob sűrűségű területekre

    Folytatás...

    sto1911 11 éve 320

  • Android - Android Tools v1.5

    Amiért létrejött ez a kis program az az volt eleinte, hogy a /system fájlrendszeren lévő kb. 80MB helyet egyszerűen és automatikusan fel tudja tölteni _működő_ appokkal, így azok nem a system storage alól fogják enni a helyet. Hátránya, hogy az appokat kézzel kell frissíteni és eltávolítani, ha szükség van rá. Különösen jól jöhet ez a megoldás apróbb appok, widgetek esetében, mivel azoknak kötelező jelleggel a telóról kell futniuk, de megfelel a kedvenc appjaink egygombos telepítésére is. Azóta néhány funkcióval bővült a program, mint pl. csengőhangok telepítése vagy éppen rendszerprogramok eltávolítása.

    A működő azért lett kiemelve, mert sok alkalmazásnál nem elég csak felmásolni az apk-t, hanem a benne levő egyéb fájlokra is szükség van, amik viszont ezzel a módszerrel nem települnek, úgy sem, ha a ROM zipbe másolva flasheljük fel. A másik gond, hogy a jogosultságokat is meg kell változtani, mind az apk-n, mind az egyéb fájlokon, ha sok fájl van, akkor ez kézzel elég macerás meló lehet.

    A program nem végez semmilyen ellenőrzést, ez főleg a hely miatt fontos, bár ha nem fér fel a cucc a /system alá, akkor max. lesz néhány nem működő programunk.

    A program használata

    Folytatás...

    sto1911 13 éve 3

  • ZTE Blade

    Bestbuy okostelefon Androiddal, olcsón.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 13 éve 130

  • Avast kalózkodás

    Ma reggel ezzel fogadott az Avast! :)

    sto1911 13 éve 3

  • Motorhead - Oldie but goldie PC game

    Intro

    Sikerult mar valakinek Win 7 alatt mukodesre birni?

    Itt birkozom mar 2 napja, de nem megy, intro utan kifagy valami olyan hibaval, hogy valamilyen memoriacimre nem tudott irni. Vagy olvasni. Tokmindegy. Kompatibilitast probalgattam, meg a legutolso 3.0-as patchet, de semmi...

    Gameplay

    Patch, kiegeszitok, egyebek.

    Frissites!

    Raktam egy virtualis XP-t Virtual Box-ra es az alatt tokeletesen fut! Igaz csak szoftveresen, de hibatlan.

    A 3D tamogatas mukodik VmWare alatt, de nagyobb felbontasokban lassu, alacsonyban viszont szemre nem tunik lassunak, az fps szamlalo viszont alig mutat 30 korul...

    sto1911 14 éve 9

  • IT Cafe spam

    Valamelyik reggel ez fogadott a postaladamban:

    feladó Favour Doma <favour_doma@yahoo.com>
    címzett ***
    dátum 2009. május 10. 0:14
    tárgy hello
    hitelesítő yahoo.com

    Helló
    favour_murraym@yahoo.com
    A nevem mellett, láttam a profilodat a (/ / itcafe.hu / témák /), és én is érdekli you, I will
    is szeretné tudni, a több, és én azt akarom, hogy küld egy e-mailt az én e-mail
    cím (favour_murraym@yahoo.com), hogy én adom a kép. Emlékezz
    távolság, szín, nyelv nem számít, de a szerelem ügyekben sokat az életben.
    Hello
    favour_murraym@yahoo.com
    My name is favour ,i saw your profile and i became interested in you,i will
    also like to know you the more,and i want you to send an email to my email
    address (favour_murraym@yahoo.com)so i can give you my picture .Remember the
    distance, colour or language does not matter but love matters alot in life.

    Ami meglepo volt szamomra, az az itcafe linkje :S Meg az utolso mondat :D

    sto1911 15 éve 5

  • Vízhűtés - ahogy én csináltam

    Előrebocsátanám, ez leginkább egy élménybeszámoló lesz, nem egy tized fokokra kiterjedő vízhűtésteszt.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 69

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.