2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Rayman: Legends játékteszt


    Ki ne ismerné mindenki kedvenc, hablatyoló, fülével repülő főhősét, Raymant?
    Biztos sokaknak okozott mára már nosztalgikus örömöt, és emléket, a temérdek mellékszállal, és persze a három főepizóddal 2011-ben megjelent a klasszikus játékmenetet felidéző Rayman Origins, mely visszatért nagy sikerű széria alapjaihoz, sok-sok újdonsággal megspékelve. A szinte minden platformra megjelent játék hihetetlen sikereket ért el, és most nagy szerencsénkre itt egy újabb rész, amiről személy szerint sosem gondoltam volna, de szintúgy felülmúlta az elvárásaimat. Hát igen, ilyen az, amikor egy franchise megálmodója (Michel Ancel) is részt vesz a fejlesztésben (manapság erre nem nagyon van példa, ha egy reboot készül.). Igazából ha nagyon beleakarnék kötni ebbe a játékba, egyetlen egy dolog van, ami hirtelen eszembe jut. Lényegében ugyanaz, mint az Origins, de ez egyáltalán nem baj. A jó receptet ugyebár nem szabad elrontani! Maxium igény szerint fűszerezni, jelen esetünkben is ezt történt.
    Újdonságnak számítanak azok a pályák, amikre főleg rockzenei aláfestéssel kell végigszaladnunk (olyan számokra mint a: Ram Jam-től a Black Betty, a Survival-tól az Eye of the Tiger, vagy a Kill Bill-ből ismert Woo Hoo, és a Antisocial-tól a Trust).

    Folytatás...

    mariobros 11 éve 0

  • A Halál Metódusa (részlet)

    Gondoltam itt is megosztom egyik írásomat. Tumblr-n amúgy megtaláltok, főleg verseket írok. Íme:[link] Remélem azért elnyeri valakinek a tetszését :B

    I. Fejezet (részlet)

    Bizonytalan nap volt aznap. Szinte már túlzottan is. Előre beállított órám nem járt rendesen, pedig mennyit is szarakodtam vele még reggel, miközben elszívtam egy szál cigit. A mobilomat természetesen otthon hagytam, így senki se tudott elérni, voltak is ebből problémák bent a cégnél. A tetejébe még esett is. Szóval minden megvolt, ami egy teljesen elbaszott naphoz kellet. Munka után, hazafelé felfigyeltem, mintha valaki, vagy valami követne. Biztos csak fáradt vagyok, nyugtattam magam, de a gondolat nem hagyott békén. Éreztem valakinek a jelenlétét, és egyre jobban biztos voltam benne, egy férfi figyel, de mégsem látom. Haladtam tovább a kisbolt mellet, ami természetesen már zárva volt pechemre. Nem tudtam mihez kezdjek, annyi bizonyos volt, hogy innen még egy jó fél óra séta hazáig. Szaladtam és hirtelen elestem az egyik kiálló útpadkában. Egy pillanatra megláttam a férfit. Kicsi bajuszos, érdekes egyén volt, elég furcsa arcmimikával. Ahogy kialudtak a lámpák, egyre jobban elkezdtem gondolkozni, hogy mit bámul. Nem tudtam kivenni. Aztán rájöttem. Engem. Engem nézett, szüntelenül.

    Folytatás...

    mariobros 12 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.