2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Tuning cumi

    Egy szép pénteki napon feleségem meglepetést szervezett nekem. Elhívta a legjobb barátaimat, hogy egy kis piknik keretében köszöntsenek meg, öregedésem egy újabb állomásán. Fantasztikus dolgokkal leptek meg. Melyek közül az egyik volt ez a cumi. Igazi 1for2 ajándék mert így le lett tudva az születendő gyermek ajándéka is. :D Ez egy igazi különlegesen tuningolt gumi tömítés. De csak mert nem lehet elég korán kezdeni a nevelést.
    Ezúton is köszönöm ezt a hatalmas meglepetést és pikniket nejemnek, Kalnak, Sipinek és nem utolsó sorban életük párjának.

    Grafiqs 12 éve 3

  • Két pont egy sávon...

    Ma van a szülétésnapom. Mit is jelent ez? Mindössze egy újabb jelölô meglétét azon az idôsávon amin azt mérik, hogy a Föld nevû porszem hányadik kört írja le a központi zseblámpa körül azóta, hogy világra jöttem.
    Sokan nagy jelentôséget tulajdonítanak születésük dátumának, órájának, percének. Komplett "tudományok" épülnek arra, hogy eme számsornak különösebb jelentôséget misztifikáljanak. Ezzel is determinálva az arra fogékonyak életpályáját.
    Furcsa dolog, mondják ez ember folyamatosan öregszik. Minden évvel egy idôsebb lesz. Így is lehet nézni. Én inkább azt gondolom, hogy újabb idô telt el a két jelölô között. Ilyenkor el szoktam gondolkodni azon, hogy mit értem azon célok közül amiket kitûztem magam elé. Akár erre az idôsávra, akár csak úgy nagy általánosságban. Számot vetek magammal, megnézem mi van még hátra addig amíg az utolsó jelhez nem érek. Azt persze nem tudom mennyi idô telik még el addig, de minden percel közelebb kerül az ember hozzá. Ez elkerülhetetlen.
    Újabb célokat tûzök ki magam elé, esetlegesen revidiálom korábban elhatározott céljaimat. Pontosabb igyekszem hozzáigazítani a meglévô lehetôségeimhez.

    Folytatás...

    Grafiqs 13 éve 46

  • Pü ment... RE pü

    Amikor megjelent a privát üzenet lehetősége, még nem gondoltam, hogy ilyesmire is használni fogják. Konkrétan arra, gondolok, hogy valaki felad egy hirdetést, akkor arra úgy tekint mintha mondjuk az apronet-en van hasonló statikus oldalon adná fel. Megad elpökhetőségeket és kész, az esetleges kérdéseket pedig privát üzenetben várja az érdeklődőktől. Véleményem szerint, ez nem egy hatékony rendszer. Korábban a privát üzenetküldés lehetősége nem lévén, csak a hirdetéshez tartozó topikban lehetett feltenni a kérdéseket illetve alkudozni az árról. Szerintem jobb volt. Mert így valóban piaci áron tudott az emberfia megvenni valamit, illetve ha bármilyen információra szüksége volt, akkor azt a topikban jó eséllyel megtalálta. Ha pedig mégsem elég volt egy kérdést csak egyszer feltenni...
    Most ehhez képest mit lát az ember ha egy hirdetés topikjára kattint, pü-REpü és ezek szinonimái. Semmiféle értékes információ nincs a topikban, aminek hasznát vehetné az ember a keresés közben. Engem ez meglehetősen zavar. Egyáltalán minek kell beírni a topikban, hogy küldtem neked privátot. A célszemély úgyis látja, hogy kapott üzenetet, teljesen felesleges ezt a topikban is közzétenni. Ráadásul ha netalán értékes információ lenne a topikban az is elveszik a sok pü-REpü között. Ez pedig azon túl, hogy bosszantó, zavaró is és rontja a rendszer hatékonyságát.

    Grafiqs 15 éve 44

  • Felszólamlás

    Minap, pontosabban a mai nap, épp a Blaha Lujza térre vitt utam. Mivel munkakörömből fakadóan...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 20

  • Keresetlen keresett

    Álláskeresni a mai magyar viszonyok között felér egy bevándorlási vízumkérelemmel az USA-ba.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 20

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.