2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Google Nexus 7 2 WTF?!?!

    Először is leszögezném hogy a gép nagyon pöpec, eszméletlen gyors.DE! Ami az első indítás utáni konfigurálós részt illeti a Google összes mérnöke megérdemelne egy orbitális pofont.

    Először is egy nyelválasztós ablak fogad minket ahol kismillió nyelv közül(ami dicséretes :R ) kiválaszthatjuk a számunkra legkedvesebbet ami az én esetemben egyértelműen a magyar volt. Ezután a tablet rögtön WiFi-t követel , hogy konfigurálhassa magát. Oké ,elfogadja az ember de várjunk csak! Semmi lehetőség sincs arra , hogy a készülék MAC címét valahogy kinyerjük. A konfigurálós részt meg skippelni sem lehet , úgyhogy muszáj túlesni rajta.

    Könnyen beláthatjuk, hogy erre szükségünk lesz, mert ugye a hálózatunk úgy van beállítva ,hogy szűrje a MAC címeket és gondolom ez nem csak nálam van így . Most komolyan egy készülék miatt ki kell kapcsolnom ezt,buherálnom a jól beállított hálózatom ? Hát muszáj volt , de a dolog így sem állt össze, kapcsolat típusnál állandóan STA ASSOC-kal jött elő. Abszolút WTF, ezért én nem fogok egy teljesen nyilvános hálózatot csinálni, szétbuherálva a mostanit és kitolva azokkal akik jelenleg is neteznének.

    Folytatás...

    Gergosz2 10 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.