2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

A4TECH G11-570FX

Írta: | Kulcsszavak: A4TECH G11-70FX . egér . csere

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Az utóbbi közel egy évben hőn szeretett A4TECH Xl 750 BK egeremnek sajnos elkezdett rakoncátlankodni a görgője.Tudom, hogy sokak szerint ez nem gamer egér meg stb, hogy őszinte legyek nem is tudom milyen az, ez szolgált ki engem már 7. éve. Teljesen meg voltam vele elégedve, számtalan Cod, Bf csatát megélt és fene tudja hány játékban került bevetésre.

Többször is úgy voltam vele, hogy megpróbálom megjavítani, ezért párszor szét is szedtem, de sajnos mindannyiszor bele kellett törődnöm, hogy ez a görgő menthetetlen. A hiba az volt vele, hogy lefele görgetésnél minden egyes x fordulat megtétele után a lap nem lefele, hanem felfele indult el. Gondolom valamelyik rotatory encoder pinje eltörött, és ebben ráadásul egy kicsit variált darab van a sok gombos kivitel miatt.

Kezdetben nem is volt annyira zavaró mert egy jól irányzott k**** anyád és egy kisebb ütés pár hétre helyretette, de sajnos ez a gyógymód sem tartott örökké, így hát új egér után kellett néznem.

A keresés nagyon egyszerű volt, egyik barátom kérdezte, hogy nem akarok-e valamit venni mert ő is most rendel egy két holmit. A kritérium kb. ugyan az volt mint 7 éve : 5k ból jöjjön ki. A4TECH G11-70FX-re esett a választás, mert eddig sem volt bajom a márkával, ráadásul ez egy gombnyomásos DPI felbontás már a mindennapjaim része lett. Vezeték nélküli gépezet mellett döntöttem, mivel nemsokára egy laptop vasalása is esedékes lesz, így ahhoz is ezt fogom használni.

Hozzászólások

(#1) Gergosz2


Gergosz2
(PH! kedvence)

Open

Nokia 6030 Hardcore User // I ♥ Panic Restaurant by Taito

(#2) Mokó


Mokó
(fanatikus tag)

A4 Tech Oscar X7-esem van,ha jól tudom ez és a tiéd ugyanarra az alapra épül.És én is szívok a görgővel!
Mondom bepróbálom egy kis féktisztitó sprayt bele,azt hadd szóljon vagy megmarad vagy nem....nos hiba
orvosolva.Ettől függetlenül inkább ajánlom kerülni ezt a típust :(

[ Szerkesztve ]

(#3) kemotox


kemotox
(PH! addikt)

Ha nem lennék lusta, elpostáznám az enyémet, totál beszart a szenzor, össze vissza ugrál a kurzor. Meg egy gombját kibeleztem. De amúgy minden jó. Burkolat, vezeték, görgő. Habár ha már úgyis vettél másikat, akkor mindegy. Sőt inkább te postázhatnád el nekem xD

[ Szerkesztve ]

Isten útjai kifürkészhetetlenek, de a tieid nem kellenek, hogy azok legyenek. Használd az indexet nyugodtan.

(#4) kmisi99


kmisi99
(PH! kedvence)

Nekem is ez volt a kontakt spray hónapokra megjavította.

Dell Precision M4600

(#5) Gergosz2 válasza Mokó (#2) üzenetére


Gergosz2
(PH! kedvence)

Én azért meg voltam vele elégedve. 7 évig tette a dolgát és 5k-ba került.

(#3) kemotox

Most ki postázzon, mit és kinek? :D

(#4) kmisi99

Megnézem, egy próbát mindenképp megér.

Nokia 6030 Hardcore User // I ♥ Panic Restaurant by Taito

(#6) Zol01


Zol01
(fanatikus tag)

Nekem X-750BF-em volt, ez ha jól tudom gamer egér és nekem is volt gond a görgővel. Nagyjábol én is arra használtam amire te, sok-sok órát öltem bele pl. COD-ba. Viszont én a görgőt keveset használtam mert a billengyűzeten véltottam fegyvert. Most A4tech X7 Xl 750bh-t használok és érzésre mintha átemelték volna a görgőt a régi egeremböl, szerintem ennek is ez lesz a gyengéje. :(

(#7) Mokó


Mokó
(fanatikus tag)

Heh a sors fintora hogy 5 nappal ezelőtt irtam a kommentet..mára megint sz*ar :DD :D ///~1 hónapot se birt

Never ever this mouse

(#8) Gergosz2 válasza Mokó (#7) üzenetére


Gergosz2
(PH! kedvence)

hát erre nem tudok mit mondani, pech. Lehet, hogy pont te fogtál ki egy selejtes darabot, vagy én fogtam ki egy hiper szuper darabot mert nekem vagy 7 évig bírta.

Nokia 6030 Hardcore User // I ♥ Panic Restaurant by Taito

(#9) Mokó válasza Gergosz2 (#8) üzenetére


Mokó
(fanatikus tag)

3-4 év de csak a görgő problémás,"batezfield" meccsek se nagyon viselték meg...igazából mindegy már neki,
alig játszom gépen aztán csében meg ott a jó öreg 1-2-3-4 ;] Megszolgálta az árát,talán 7k volt :F

(#10) Gergosz2


Gergosz2
(PH! kedvence)

Itt is nyomok egy updatet:

A mai nap megelégeltem azt, hogy vezeték nélküli egerem elég hamar merül Mondjuk nem egy csúcs darab mindössze 5$-t kóstált Aliról, de a dolgát teszi ha szükség van rá Mióta beadta a kulcsot az A4TECH X710BH-m (igen, elírtam ott fent), mindig is hiányzott. Low-cost gamer egér, de nekem teljesen megfelelt, tette a dolgát rendesen, csak ugye az a fránya görgő megmakacsolta magát. Na ennek a mai nappal vége lett.

Előszedtem a fiók aljáról, még azt is láttam, hogy 2007-ben vettem. Szét is kaptam, mert már nem egészen rémlett mi is pontos baja. Rögtön láttam is, hogy az encodere nincs a toppon, de szerencsére minden más rendesen ment. Kellett egy csere darab, ami szerencsére akadt is, egy olyan PS2-es egér formájában, amit a jó ég tudja mikor használta utoljára. További problémát okozott még, hogy a görgő kicsit megkoptatta a műanyag tartóját, de ezt egy kis ragasztó segítségével.

És láss csodát, most nagyon jó, teszi rendesen a dolgát. :K

Szerk:

A4TECH G11-570FX egérre visszatérve. Nem is tudom mit mondjak, de nekem ez elég rossz vétel volt. Az a baj, hogy dongle-je megsérült és azóta használhatatlan. Persze nem kapni cseredarabot, aminek az ügyében az Iponnak és az A4tech különböző képviseleteinek is írtam. Az ipon mondta először, hogy sajnos nem tudnak adni másikat, csak ha veszek egy újat 6k-ért, amit persze nem akartam. Az A4TECH-esek meg nemes egyszerűséggel nem válaszoltak, pedig vagy 10 emailt küldtem nekik. Na jó egyszer igen, a lengyel képviselet. Ők azt mondták, hogy nincs cseredarab, vegyek egy újat. Sőt azt is mondták, hogy ne is keressem, mert elvileg a gyárban párosítják az egeret a vevővel, így egy másikkal nem is fog működni. Ezt nem akartam elhinni, mivel az egér progijában ott volt, hogy egyszerre akár 10 eszközt is képes kezelni a dongle, persze ha kompatibilis vele. Ráadásul a levél végére odaírták, hogy többet ne keressem ezzel őket, mert nem foglalkozna vele. Szóval ja, enyhén szólva is leráztak...

[ Szerkesztve ]

Nokia 6030 Hardcore User // I ♥ Panic Restaurant by Taito

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.