2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • :L nyereményjáték REV 2.1*

    Mint tudjátok, az :L topik szárnyal. Ezért gondoltuk azt, újabb nyereményjátékot indítunk hogy pörögjön az élet, és legyen kedve az embereknek fórumozni, játszani. Többet nem is nagyon árulnék el, maradjunk annyiban hogy a nyeremény egy póló lenne. A terveket ide illeszteném be, ide várnám a további ötleteket. Csak a gondolatot mondjátok, én megcsinálom.

    Első ötlet. Ez egy kicsit bonyolultabb póló, de nekem ez tetszik a legjobban. Legyen a kódneve mondjuk. Póló 1. Bonyolult mi?

    Második ötlet. Ez egy nagyon szolid póló, semmi csicsa. Kódneve legyen mondjuk. Póló 2.

    Harmadik ötlet. *By Ice!?* Legyen a kódneve mondjuk. Póló 3.

    Negyedik ötlet, Ice!? terve kicsit igazítva. Kódneve: Póló 4.

    Ötödik ötlet, Ice!? és a saját tervem igazítva. Kódneve: Póló 5.

    Folytatás...

    gamerkiller 14 éve 66

  • Ahova el kőne menni..

    Remélem egyszer el is jutok!

    gamerkiller 14 éve 15

  • Egy kamionos naplója...

    Hajsza az otthon töltött karácsonyért.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 14 éve 88

  • Az éjszaka hangja...

    Elkalandoztam, elgondolkoztam.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 14 éve 10

  • KIBORULTAM

    Amennyire ember ki tud borulni.. Legszívesebben már ököllel ütném ezt a sz@rt.. Nem ezt, anyáméké jó.. EZT : [link] Hogy miért? EZÉRT!!! Annyiból változott a helyzet, hogy már akkor sincs net ha az usb-s vevőt dugom be.. Ha a mai nap folyamán nem lesz netem, eladó a gépem.. Na jó nem, de valamit ki kellene találni.. Egy rohadt áramszünet így el tud ***ni mindent? Valaki mondja már meg! Miért nincs net azon a gépen?.. Állandóan csak a sz[]pás van vele.. Konzollal nincs ez.. Nincs valakinek fölös UTP kábele? Kéne egy 15 méter.. :o :o :o ;] :O :O :O :O :O :o :O

    gamerkiller 14 éve 28

  • A kocka kuckóm Rev 2.0!

    Nahát eljött az idő. Végre összeállt a gép, minden a helyén. Így már bemutathatom nektek Ernőt, a számítógépemet!

    Vélemények, észrevételek? :K

    gamerkiller 14 éve 51

  • A kamionos üzent..

    Most írt Édesapám.. Prágában áll most éppen egy parkolóban, -22°C van és nem megy az állófűtés mert kivált a parafin a gázolajból.. (megfagyott az üzemanyag..) Most raknak egy páran tüzet a parkolóban és indulás előtt berakják a tank alá.. Nagyon jó.. :o 22:00-kor megpróbál tovább indulni..

    gamerkiller 14 éve 50

  • gépvasam

    Alaplap: ASUS P5K Premium Wifi-AP
    Processzor: Intel Core 2 Duo E8500 @ 4038Mhz.
    Hűtő: Scythe mugen
    Memória: 2x1GB Corsair Twin XMS2 @ 1066Mhz.
    Merevlemez: Samsung Spinpoint F1 320Gb Sata2
    Videokártya: Asus Nvidia Geforce 8800GTS 320Mb G80
    DVD-író: -----------
    Ház: Aerocool Aeroengine 2T
    Szellőzés: Venti minden mennyiségben..
    Tápegység: OCZ Modstream 450W

    Ha már ennyi embernek van ilyen bejegyzése nekem is legyen már.. :D Amúgy a gépet karácsonyra vettem magamnak.. :D

    Folytatás...

    gamerkiller 14 éve 8

  • Az első karácsony nélküle...

    Csendes körülöttem minden.. Hallom ahogy kopogtatnak befelé az ablakon a kis jégvirágok, mintha ők is csak egy kis melegségre vágynának... Megfagyott víz, semmi több.. Mégis mennyi mindent elő tud hozni az emberből..

    Zuhog a hó, csúszós az út, az autók a ház előtt lassan haladnak az Isten korpájában. Látszik hogy a sofőrök nagyon figyelnek, rátapadt szemük az útra. Miért? Mert várja őket a család, az otthon melege.. Hazavárják őket.. A rádióban halkan szól popkirályunk nótája, a This is It!. Eszembe jut hogy édesapám mennyire szereti.. Michael Jakson a kedvenc előadója, és amikor rákérdek miért, csupán annyit válaszolt hogy eszébe juttatja a gyermekkorát.. Vajon ő is hallgatja most? Mire gondolhat a vastag hóval borított úton?

    Folytatás...

    gamerkiller 14 éve 18

  • Újra.. Update! *

    Itt van valami a szobámba teljes pompájában.. Amíg nem végzünk egymással, lehet tippelni mi az, utána kaptok képeket..:)

    Egy kis ízelítő.. :DDD

    gamerkiller 14 éve 22

  • Miééééééééééééért?

    Miért van az hogy megint nem jön össze semmi? Miért van az hogy megint 1 napra voltam az új videokártyámtól? Miért nem lehet feljutni tömegközlekedéssel Gyálra? Valaki sajnáljon már meg és vigyen már fel legyen szíves! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

    gamerkiller 14 éve 12

  • Egy kamionos naplója...

    ..Pénzért? Kalandért? Ember sem tudja..

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 14 éve 25

  • Egy minimal összefoglaló..

    A mai nap érkezett haza apám, Franciából - Angliából - Hollandból - Németből - Belgából - Ausztriából.. 11.000km-es kanyar volt, és hozott haza jópár képet és ajándékot.. :)

    Délelőtt jelentkezett Mosonmagyaróvárról, ahol azt mondta körülbelül 1,5-2 óra múlva itthon van. Ez tényleg így is volt, csörgött is a telefon fél 12 körül hogy menjünk ki a csomagokért a 100 méterre lévő Vincze CBA parkolójába.. Kimentünk, elmentünk bevásárolni a hétvégére és mire végeztünk, apám ott állt a parkolóba. Köszöntés, majd hátrafordulás egy embertelen motorhang utáni keresés mivoltából.. Valami befordult a parkolóba.. Megláttam, és egyből fényképezőért nyúltam.. Nem láttam még ilyet, mármint láttam már 300C-t, de ez valami embertelen fehér angyal volt.. Fél karomat odaadnám érte hogy megküldhessem.. Miami-s rendszám, magyar tulajjal.. Bement valamiért a boltba, és mire körbefényképeztem az autót már ott is volt.. Sajnos a pontos típusát nem tudom, talán Chrysler 300C 6.1 Hemi Srt8 Edition..

    "Hi!" mondom..

    "Szia!" Érkezett a válasz..

    Megdöbbentem, majd "Ja te tudsz magyarul? Szép gép! Hány lóerős?"

    "600-700 körül van.." - Látszott hogy büszke a gépre, mosolygott és közben az öltönyét igazgatta.. -

    Folytatás...

    gamerkiller 14 éve 12

  • A kocka kuckóm..

    Valahogy így néz ki mostanában a környezetem, ahol a napjaim egy részét töltöm.. Jövő héten költözök a másik géphez, másik szobába.. Lassan búcsúzom az AMD-től.. :)

    Elvagyok..:) Ha unatkozom, leveszek a 4000dvd közül 1-et amit még nem láttam..:)

    gamerkiller 14 éve 24

  • Megfeküdtem, azaz a gyakorikérdések csillagai..

    Vigyázat, fárasztó..

    gamerkiller 14 éve 193

  • Az új családtag..

    Apám már 5 hónapja dolgozik a Waberer's-nél, és 2 héttel ezelőtt megkapta végre a saját kamionját. Eddig beugrósként dolgozott, és mindig más autóra ült rá 1-1 fuvarra..

    Az eddig résztvevők:

    DAF XF 105.410.. Svédországba mentünk vele...

    MAN TGX 18.440. Franciába, Lengyelbe, és Spanyolba mentünk vele..

    Volvo FH 12 Euro 3. Spanyolba, és Németbe ment vele..

    MAN TGA 18.440.. Portugáliába ment vele..

    Folytatás...

    gamerkiller 14 éve 26

  • Call Of Duty 4.. Nesze neked..

    Már elég rég elkezdtem újra játszani ezzel a háborús csodával, körülbelül 4 éve játszok a cod részeivel, de minden nap meg tudok lepődni valamin..

    Mivel olyan kevés origi állapotos (nincs lófej a fegyver végén, nem 1000-el futsz, kifogyhatatlan töltény.. szóval olyan szerver amin nincs mod...) szerver van hogy aranyszámba megy ha találsz egyet, így a keresgélés marad.. ezer és ezer és ezer és ezer számra dobálja ki hogy mi nincs meg hogy játszani tudjak.. Miért kell ezt? Miért kellenek az ilyen idióta modok? Ez az első kérdésem...

    Másik.. Találtam egy origi állapotos szervert.. Minden szép volt, minden jó, de aztán jöttek elő a magyar mentalitású, gondolkozású állatfajták akik szerint én csaló vagyok, wh+aim a fegyverem.. Elküldenek édesanyámba, szétzúznák a gépemet, bezúznák a koponyámat.. Igen! Jól látjátok! Még ilyen fenyegetéseket is kaptam! Aztán a következő kép fogadott.. Gratulálok admin társadalom! Nem hogy kijöttek volna specbe és megnézték volna mennyire vagyok én csaló.. Már tudni jól játszani is bűn? Kaptam egy 300 perces okosságot.. Büszke lehetsz magadra M.O!

    Folytatás...

    gamerkiller 14 éve 17

  • Több százezer hűtőgépet hív vissza a Samsung!

    "A dél-koreai Samsung 400 ezer hűtőgépet hív vissza otthon és Európában, nagyjából fele-fel arányban. Az elektronikai óriáscég közleménye szerint a leolvasztó rendszer meghibásodása miatt rendelik be a szervizekbe a hűtőszekrényeket. A Samsung a 2005 március és 2006 június között gyártott SRT, SRS és SRN sorozatának egyes modelljeit hívja vissza, és megelőző intézkedésként visszarendel a hasonló leolvasztó rendszerrel rendelkező hűtőgépekből is. (MTI)"

    Forrás: Blikk.hu.

    _________________________________________________________________________________________

    Szánalmas... Kezdte a Sony a visszahívásokat, és most már a Samsung is.. Kérdem én..: Mi van akkor ha már az említett SN számú hűtőt megvették, és a lakásban hibamentesen működik.. Akkor is vissza kell vinni? Mennyi pénz ez összesen? Hova jutottunk.. Minden megy vissza..

    gamerkiller 15 éve 20

  • Irány Krefeld (Németország)

    Hoztam nektek egy pár képet a Német útról! :) Fogadjátok szeretettel, régen kaptatok már tőlem kamionos képeket! :)

    Indulás előtt a CBA parkolójában itt a háztól 100 méterre...:)

    Bécs előtt volt net, így volt duma a családdal..:)

    A nagy Németországban sem volt felhőtlen az időjárás!

    Tábla..

    A kölni híd..

    Folytatás...

    gamerkiller 15 éve 7

  • Elvesztettem a gariztatási szüzességemet..

    Zavar hogy a tegnap garanciából visszakapott A4Tech X7 egerem tele van mély karcokkal, ütődésekkel, kopásokkal mintha valaki 3 évig használta volna.

    A bal oldali gumírozott ujjtámasz tiszta sár (???) az alján a teflon bevonat pedig jobb oldalon fel van jőve.. Én hülye előbb írtam alá a papírt hogy átvettem mint megnéztem volna magát az egeret.. Mondom a srácnak ez így nem lesz jó, én így nem viszem el.. Mondom neki a problémát, én nem így hoztam ide, és így nem is fogom elvinni.. Gyerekek.. Elkezd velem üvöltözni hogy én ne gyanúsítgassam őket hogy tönkretették az egeremet, és hogy bizonyítsam be hogy én szépen, kifogástalan állapotban vittem oda... Mondom ok, bebizonyítom, küldök az Email-t a képekkel amiket azelőtt csináltam hogy behoztam. Azt mondja azokat nem fogadják el, mert nem tudom bebizonyítani mikor csináltam.. Hát mondom ez akkor sem lesz jó.. Azt erre visszavág..: Én is most pucolom azt az egeret amit te kölcsönegérként kaptál mert olyan redvás mint az állat.. Hát mondom barátom az elég lehetetlen, maximum még poros lehet, de az sem mert bent volt egy dobozba a szekrényen, és nem használtam.. Hát ezzel ő nem tud mit csinálni..

    Folytatás...

    gamerkiller 15 éve 19

  • Az emberek gondolkozása..

    Érdekes az emberek hozzáállása ehhez az egész Prohardver!-hez.. Amíg itt van mindenki imádja, vagy csak el van vele, de nem utálja, mert valamiért mégis itt van. De amikor kirúgják az embert, máris megutálja, elküldi az oldalt melegebb éghajlatra.. Én is így voltam vele, de én nem adtam hangot ennek sehol, csak gondoltam rá.. Eltelt egy két nap, és már hiányzott a hozzászólás írogatás, felhőtlen "ph!" érzés.. Nehezemre esett bevallani akkor; Ph függő vagyok. Nem csináltam mást a neten, nem böngésztem azokat az oldalakat ahol a ph! elött voltam. Elfelejtettem őket, áruló lettem. Most is ez van.. Ha nem történik semmi ph!-n, leülnek éjjel a topikok, nem megyek másik oldalra, nem kezdek el más fórumon beszélgetni más emberekkel..

    Szeretek itt lenni, és minden egyes perccel rekordok döntök magamnak.. Próbálom úgy csinálni hogy ne jöjjön megint rám az érzés: Utállak PH!.. Nem.. Most nem ez van.. Szeretlek ph!.. Csak sajnos innen is eltűnnek szépen lassan a régi emberek akikkel játszottam, beszélgettem.. Egyre több az ismeretlen, és a szerencsétlen... (direkt nem írok nevet, de mindenki tudja mire gondolok.)

    Lehessen e hozzászólni? Lehessen. De kérek mindenkit hogy értelmesen, normális ember módjára.

    gamerkiller 15 éve 35

  • Senior tag lettem...

    Tudom, valakinek ez nem nagy szám, de Senior tag lettem.. Egy újabb rang, semmit nem jelent, csak megváltozik a név alatt valami.. Általában 800 összesített hozzászólás az egész, lényegtelen... Általában.. Azonban nekem ez 5126 hozzászólásba, és több mint 580 napba került..

    Tudom, saját hibám volt, de többet nem fordul elő.. Azt hiszem, a moderátor uraknak most már talán nincs semmi ellenvetésük azért mert itt vagyok, és nem bánták meg amit tettek.. Remélem ezt meg is fogják most erősíteni a topikban..

    Büszke vagyok egy kicsit, mert kibírtam atrocitás nélkül.. Sokszor lett volna alkalmam visszaszólni, flamelni, azonban nem tettem.. Maradtam nyugton, ahogy megtanácsolták.. Megérte? Meg.. itt vagyok..

    ...senior tag lettem...

    gamerkiller 15 éve 37

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.