2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Az emberek gondolkozása..

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Érdekes az emberek hozzáállása ehhez az egész Prohardver!-hez.. Amíg itt van mindenki imádja, vagy csak el van vele, de nem utálja, mert valamiért mégis itt van. De amikor kirúgják az embert, máris megutálja, elküldi az oldalt melegebb éghajlatra.. Én is így voltam vele, de én nem adtam hangot ennek sehol, csak gondoltam rá.. Eltelt egy két nap, és már hiányzott a hozzászólás írogatás, felhőtlen "ph!" érzés.. Nehezemre esett bevallani akkor; Ph függő vagyok. Nem csináltam mást a neten, nem böngésztem azokat az oldalakat ahol a ph! elött voltam. Elfelejtettem őket, áruló lettem. Most is ez van.. Ha nem történik semmi ph!-n, leülnek éjjel a topikok, nem megyek másik oldalra, nem kezdek el más fórumon beszélgetni más emberekkel..

Szeretek itt lenni, és minden egyes perccel rekordok döntök magamnak.. Próbálom úgy csinálni hogy ne jöjjön megint rám az érzés: Utállak PH!.. Nem.. Most nem ez van.. Szeretlek ph!.. Csak sajnos innen is eltűnnek szépen lassan a régi emberek akikkel játszottam, beszélgettem.. Egyre több az ismeretlen, és a szerencsétlen... (direkt nem írok nevet, de mindenki tudja mire gondolok.)

Lehessen e hozzászólni? Lehessen. De kérek mindenkit hogy értelmesen, normális ember módjára.

Hozzászólások

(#1) gamerkiller


gamerkiller
(senior tag)

Szerintem ezzel nagyon sokan vannak így ahogy én...

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#2) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
(PH! félisten)

hm, én szeretem a PH-t, munkaidőben mindig találok valami érdekes topicot olvasnivalónak, pl. csokis topic, vagy a számtech boltosok kiborulnak topic. :))

(főnök úr remélem nem olvas PH-t :DDD)

| Cicu & Cica VI | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtató hobbista | eladó Samsung S6 Edge Gold, mecha bill 60% és fullsize: https://hardverapro.hu/tag/mr_csizmas

(#3) Móci


Móci
(PH! addikt)

Én is mostanában sokat járok ide, s megéri! Meg kell találni a megfelelő topicokat, s nincs probléma. Nehéz persze elsiklani sok minden felett, de muszáj.

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#4) gamerkiller válasza Móci (#3) üzenetére


gamerkiller
(senior tag)

Sajnos ez így van.. Én a párkapcsolatomban is úgy kezdtem hogy azt mondtam a problémák azért vannak hogy megoldjuk őket, meg kell beszélni. Egyetlen dolog van itt ami nem tetszik és változtatnék rajta, az pedig az hogy lehessen beszélni a problémákról.. Tényleg vannak érdekes és jó topikok, de sajnos süllyed a színvonal és a szakmai hivatottságú témák is tele vannak off-al.. Ezért nem látogatom őket már elsősorban..

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#5) Lenry válasza gamerkiller (#4) üzenetére


Lenry
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha szakmai topikban járok, akkor megnézem az utolsó pár hsz-t és ha valaki olyat kérdez, amire tudok válaszolni, akkor segítek... az OFF-ot meg egyszerűen átlépem. ennyi, nem nagy ügy

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#6) ABE


ABE
(őstag)

Nem igazán tudom, hogy lehet egy oldalt utálni. Ha nem tetszik, akkor nem kell látogatni. Ha meg mégis hiányzik, akkor az utálat nem az oldalnak szól, hanem a saját hülyeségnek. Én inkább azt tartom furcsa gondolkodásnak, hogy valaki regisztrál a fórumba, elfogadja az itten "törvényeket", aztán meg jár a szája, ha a moderátorok odacsapnak.

A leszólt újoncokról és szerencsétlenekről meg csak annyit, hogy én is elkezdhetném mesélni, hogy évekkel ezelőtthöz képest, mikor fórumokat kezdtem látogatni, mennyit csökkent folyamatosan a színvonal az interneten. Nem csak az utóbbi időben, hanem már jó ideje megfigyelhető az egész, de nyilván a fiatalabb korosztálynak (höhö, én is csak 26 vagyok) ez kevésbé tűnik fel. Mindenkinek elérhető lett az internet, s ha szabad ilyen szóval élni, felhígult a társaság.

De egy fórumot az aktív tagok alakítanak, és az nem visz előrébb, ha "régi nagy neveket" siratunk, és újakon botránkozunk. Én is vándorolok topicról-topicra, látok új és régi arcokat, társalgok velük, próbálom magam jól érezni... :)

(#7) gamerkiller válasza ABE (#6) üzenetére


gamerkiller
(senior tag)

....de nem mindig sikerül, mert mégiscsak visszasírjuk azokat a tagokat akik már nem lehetnek köztünk és nem biztos hogy mindig a saját hibájukból kellett távozniuk...

Újoncokat sosem szóltam le, nem is bántottam őket egy szóval sem. Csupán tartok tőlük, nem szívesen üzletelek velük mert számomra még nem tartoznak megbízható kategóriába..

Ha a moderátorok odacsapnak, nyilván nem véletlenül van. Azonban vannak olyan szituációk amikor nem is éppen indokolt azt a bizonyos odacsapás szerény véleményem szerint.. A moderátorok is lehetnek idegesek, hisz ők is emberek. Ha pedig egy ember ideges, máshogy gondolkozik.

[ Szerkesztve ]

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#8) ABE válasza gamerkiller (#7) üzenetére


ABE
(őstag)

Ezt a nem saját hibából való távozást nem igazán értem... Valaki vagy saját döntése alapján hagy fel a fórumozással, vagy pedig nem megfelelő viselkedésért rakják ki. Szerintem ez egyszerű.

[ Szerkesztve ]

(#9) Lenry válasza gamerkiller (#7) üzenetére


Lenry
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem biztos hogy mindig a saját hibájukból kellett távozniuk...

senki sem lett poénból kibannolva. esetleg te nem láttad az előzményeket.
csak két példát mondjak:
cizoe
azért lett kivágva, mert egyszerűen nem bírta ki, hogy ne b*szogassa no name-t. bár igaz, hogy a gyerek megérdemelte, de cizoe is lehetett volna annyira felnőtt, hogy abbahagyja
(mondom ezt függetlenül attól, hogy szerintem se kellett volna bannolni)

VladimirR
ő úgy emlékszem, hogy valami kisebb dologért lett végleg kivágva, csak hogy az a kisebb dolog egyszerűen egy utolsó csepp volt egy pohárban.
mindenkinek az adatlapjához tartozik egy megjegyzés rovat, amit a modok látnak és szerkesztenek. ide bekerül minden ban, tempban, figyelmeztetés, stb. Vladinak már nagyon hosszú volt a listája.

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#10) Mr.Csizmás válasza Lenry (#9) üzenetére


Mr.Csizmás
(PH! félisten)

Vladi mod is volt nem, és ott is voltak dolgai... (:F)

| Cicu & Cica VI | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtató hobbista | eladó Samsung S6 Edge Gold, mecha bill 60% és fullsize: https://hardverapro.hu/tag/mr_csizmas

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.