2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Xiaomi Wool Touch Gloves - kína a kezünkön

    Bevezető és kincsesdoboz

    A Xiaomi, mint brand többször is besiklott már az életembe, köztudott hogy elég komoly kínai vállalatról beszélünk amely az elmúlt években komoly sikerekre tett szert. Na szóval a Xiaomi sokféle terméket gyárt, a biciklitől kezdve, az usb-s led lámpától az egyszerű hátizsákig télnyeg mindent, és ezt minőséggel karöltve teszi.
    Volt már telefonom (Redmi Note 2), volt már okoskarkötőm (Miband 1) most jelenleg pedig büszke tulajdonosa vagyok egy Xiaomi Mi Router 3-nak. Mondanom se kell hogy egyik termékükkel sem volt gond, azt amit kellett hozniuk azt hozták is..
    Na de elég a sztorizgatásból, térjünk rá a kesztyűre.

    Január elején kezdtem nézelődni az Aliexpressen, kellett egy kesztyű a hidegre való tekintettel, sok oldalas böngészés után, kidobta az oldal hogy Xiaomi Wool Touch Gloves. Mondom micsoda? Egy ilyen brand kesztyűkkel is bepróbálkozik az embereknél? És igen, tényleg. De még hogyan...

    Folytatás...

    gamegod 7 éve 11

  • Huawei Honor 3C (h30-u10) clockworkmod recovery varázslás

    Figyelem! Először is úgy állj neki a dolgoknak hogy semmilyen felelősséget nem vállalok a telefonodért, mindenki a saját döntése alapján álljon neki.

    Csak nyitott bootloaderre lehet cwm-et telepíteni

    így tudod eldönteni hogy a készülékeden nyitott-e a bootloader
    Beállítások -> A telefonról -> Build szám

    0. letöltöd ezt a pack-ot (hatalmas köszönet mindenért dalet11-nek!)
    INNEN

    1. A letöltött zip-et kicsomagolod (pl. asztal)
    - tartalmazza a scatter file-t, a stock recoveryt és a custom recoveryt és a VCOM drivert.

    2. SPFlashtool índitása rendszergazdaként.

    Folytatás...

    gamegod 9 éve 1

  • Huawei Honor 3C (h30 - u10) - root, cwm, meg minden ami honor 3c

    Mivel megjelent itthon, gondoltam csinálok egy kisebb összegző blogbejegyzést

    Fontosabb Fórumok:

    4pda orosz
    movilesdualsim spanyol
    XDA fórum

    Clockworkmod recovery!

    CWM V5.5
    Touch Recovery TWRP english
    Team Win Recovery 2.7.0.0
    Dalet11 féle clockworkmod telepítése, magyar leírás

    Hivatalos Emui rom

    Folytatás...

    gamegod 9 éve 14

  • Huawei Honor 3C - Emui 3.0

    Vééééégre ez is elérkezett

    Pár szó az Emui 3.0-ás frissítésről!

    "Bármennyire is teper a Google, hogy az Android felhasználói felületét újabb és újabb megoldásokkal pakolja tele (az Android L letisztult designja is nagy változás), a nagyobb gyártók ragaszkodnak a saját maguk által fejlesztett interfészhez. Sőt, ezt napról-napra tovább csiszolgatják, hozzáértőknek nem kell bemutatni az LG színes-ablakos felületét, a Samsung természet által ihletett TouchWiz rendszerét, a HTC által fémjelzett Sense UI-t, vagy éppen a Huawei egyedi megoldását, ami sokak szerint eddig is sok hasonlóságot mutatott a Xiaomi által életre hívott MIUI-val.

    Ám mivel a MIUI számos ponton emlékeztet az iOS-re is, ezért igazából nincs abban semmi meglepő, hogy a most kiszivárgott képernyőképek szerint a Huawei Emotion UI 3.0-s verziója is több szempontból szintén az Apple telefonos rendszerét juttatja a szemlélődő eszébe. Aki használt már huzamosabban Huawei telefont, az pontosan tudja, hogy már ott is tetten érhető a hasonlóság, hogy nincs az androidos telefonok zömén elérhető menü, hanem a kezdőoldalakon helyezkednek el az alkalmazások ikonja, amelyeket minden további nélkül lehet widgetekkel is kombinálni.

    Folytatás...

    gamegod 9 éve 13

  • Huawei Honor 3C - MIUI rom (MAGYAR NYELV!)

    Belekezdtem a jó kis miui romok világába is, sokak örömére remélem :)
    2014.05.30-ikai kiadást használom jelenleg is, és igen végre valami kezd alakulni a mi kis készülékünk körül is.
    Végre nincs az hogy fél óra alatt 15%ot esik az akksi idő :) Komolyabb hibákkal nem nagyon találkoztam eddig használat során.
    Alapból ugye, angol és kinai nyelvet tartalmazott a rom, de hungobungo írásának hála, sikeresen magyarosítottam a romot. (hatalmas köszönet érte :R ) Úgy kb 90%-ban magyar a rom, akad benne néhol angol szöveg, illetve elvétve kínai is, de nem feltünő és nem létfontosságú szövegek ezek, az ember útjába nem állnak használat során.
    Előre volt telepítve pár kínai app, de ezeket vígan engedi a rom törölgetni. Alapból érdekes modon nem volt billentyüzet app a romban (nem értem miért, de ha lett is volna az kínai nyelven müködött volna) ezért linkelem mellé a Touchpal x keyboard-ot, amit tegyetek majd fel egyből rom telepítés után.

    Folytatás...

    gamegod 10 éve 6

  • Huawei Honor 3C - Lewa OS rom bemutató

    Nekiálltam keresgetni egy megfelelő romot végre a jó kis hüvelyre és ime, 'aki keres talál' - címszóval sikeresen zárult a kutatás.
    A Lewa OS-ből a LewaOS v5.1 verziót találtam, orosz fórumon (4pda - telefon topicja )
    A rom 2014.05.30-ikai verziója alapból orosz volt, de jbarttal magyarítottam. (akad benne angol szöveg, olyan 90%-ra saccolnám a magyarított romot) Erről Indiant leírásából tájékozódtam, ami sikeresen is zárult :) (hatalmas köszönet érte :R )

    Na szóval a romról. Kellemesen csalódtam hogy őszinte legyek. 2 romot akartam tesztelni, ezt és a miui legújabb kiadását (amit szintúgy magyarosítottam jbarttal) de nem jutottam el addig hogy abba belekezdjek, mivel ez a rom eddig maga a csoda.
    A boot animáció nagyon tetszett, eléggé csicsás de mit is vár az ember ázsiaiktól :D

    Folytatás...

    gamegod 10 éve 9

  • Huawei Honor 3C - a "magas C"

    Megfelelő választás

    Körülbelül fél év keresgetés után találtam rá a két általam legjobban preferált készülékre. Az egyik a Huawei Honor 3c, a másik TCL idol x S950 névre hallgat.
    Hosszas rágódás után, döntöttem a Huawei brand mögött a Sony kamera is motivált benne. Egyébként a Honor 3c-ből van 1 gb rammal, illetve 2-vel rendelkező változat (Én a 2 gb-os verziót választottam)

    Múlt hét pénteken kaptam magamhoz, a készüléket amely elsőre szerelem lett. Szinte beszippantott, annyira remek kis készülékről van szó. Itthonról rendeltem egy felhasználótól, hozzá 2014.04.15-én érkezett a telefon.
    Először is jöjjenek a száraz tények:
    - 5.0 inches kijelző, 1280 x 720 felbontással
    - Cpu: MTK6582 Cortex A7 quad core 1.3GHz
    - Gpu: Mali-400
    - 2GB RAM, 8GB ROM, amiből kb 5 giga felhasználható az applikációknak
    - 8MP (tudtommal Sony) kamera, 5MP előlapi kamera
    - Android 4.2.2 fut a készüléken
    - Dual sim: 2G: GSM 900/1800/1900MHz
    3G: WCDMA 900/2100MHz
    - micro sd kártya bővíthetőség 32 gb-ig
    - magyar nyelv, illetve google play van!

    Doboz tartalma és a Készülékről

    Folytatás...

    gamegod 10 éve 227

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.