2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Elkezdődött :-)

    Ma délután előszedtem a motoromat. Pár dolog ellenőrzése után az akkumulátort betettem a vasba, rövid indítási procedúra és már élt is a gép. Újra. Végre!

    Egy rövidke kört mentem vele, majd beálltam vele a helyére. Már nem vettem ki az aksit. Úgy érzem ezzel kezdetét vette számomra az idei motoros szezon! :C :C :D :D

    atom87 14 éve 4

  • Fekete a fehérben.

    Tegnap este óta esik a hó itt Somogyország déli részén, már 30 centi hó biztosan van.

    Kiskutyám élvezi a havat, felszántotta az egész udvart. Még jó hogy teljesen fekete, így mindig észre lehet venni:
    [

    ]

    atom87 14 éve 5

  • :)

    Indulás ki a hegyre, sütünk egy kis húst, meg beveszünk pár liter jóféle Gyuszi féle vöröset. Az is megeshet, hogy ismét meglátjuk Szűz Máriát a lugas tetején táncolni... Ez már csak így megy a hegyen.

    De most megérdemlem, vizsgák letudva!! Februárig csend és béke.
    Azt hiszem holnap jövök csak haza..... :DDD

    atom87 14 éve 0

  • Az egyik kedvenc

    Louis de Funès

    Louis de Funès

    Mert megérdemli. Felejthetetlen alakítások, rendkívüli előadó-képesség.
    [link]

    atom87 14 éve 3

  • Első.

    Életem első Logout-os bejegyzése...

    Gondoltam kipróbálom, milyen is ide írni. Kezdő bejegyzésnek úgy döntöttem megírom, milyen gépet is koptatok(révén,hogy informatikai oldal a ph)!

    Mostani gépem főbb részei, valamivel több, mint 1 évesek, 2008. októberében vásároltam. Ösztöndíjamból cseréltem le az ősét, már nagyon szükséges volt a váltás, a programok, amiket használok a sulihoz, már nagyon nyögvenyelősen mentek rajta, játékról álmodni sem mertem, maximum pasziánsz. 1999. óta vagyok PC user, Intel-es gépeim voltak eddig. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom milyen is az AMD! Sokat böngésztem az árlistákat, fórumokat (ekkor ismerkedtem meg a prohardverrel :)) ). Az ösztöndíjamból "készült" a gép, így okosan kellett válogatnom az alkatrészeket. Számomra kedvezőbb áron voltak az AMD-s összetevők, igaz valamivel kevesebb teljesítményt is kapok, de engem nem zavar, ha egy tömörítés 5 másodperccel tovább tart, vagy ne adj Isten egy játék 50 FPS helyett csak 39 FPS-sel megy...

    Folytatás...

    atom87 14 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.