2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

LEGO 75144 - T47 AIRSPEEDER

Aktuális iromány ismét egy sztárvárz masina, T47 AIRSPEEDER, parasztosan.. a SNOWSPEEDER :D

[ ÚJ TESZT ]

Katarzis, némi extra, és a next projekt

No, elfogytak az elemek, egy dolgot leszögezhetünk, büdös nagy lett :D , számítottam rá, de az ilyen dolgokkal mindig csak a végén szembesül az emberfia. Így kezdődhetett a sakkozás, hogy hova is fogom tenni, mert az álló vitrinben egész polcos móka, akkor mennie kell R2-nak, meg a Shuttle Adventure-nek, viszont R2 a folyosós szekrénybe már széles. Nagy a baj. A megoldás az lett, hogy R2 maradt, a Shuttle költözött, helyére jöttek Big Bangék + Exo Suit, így a folyosós szekrényben döntve elfért a Shuttle mellett. Pont vessző, vége mindennek, kipörgött az 56 négyzetméter. Hamar elértük.

Pár kép még jöhet a méreteket szemléltetendő, illetve játszhatóság szempontjából érdekes a gépágyú mozgatása / féklapok mozgatása / nyitható kabintető. A mellékelt figurák szintén limitáltak, egyrészt a ruci festése miatt, másrészt ezek azok a srácok, akik a filmben is elkapták a gonosz AT-AT-t.

A nettó munkaóra pöcsölős tempóban hat és egynegyed, persze biztos menne gyorsabban is, de a legózás gyanúsan nem erről szól. Természetesen, maximálisan élveztem minden percet, a készlettel is tökéletesen elégedett vagyok. Ajándék gyanánt járt egy építhető R2 is a masinához, ami szintén telitalálat, tökéletes méret, aranyos, mutatós, kötelező darab.

Mivel már fentebb említettem, hogy kb. betelt a pecó, így maximum függőleges irányban tudok terjeszkedni, ezt fel is ismerték Legóéknál, így kitalálták ezt a Saturn V rakétát, amivel 'orvosolni' tudom a problémámat. Hát, köszönöm szépen :D.

Szóval gyanús, hogy legközelebb rakétázunk, aztán kicsit kussba’ leszek, mondjuk szeptemberig /Fishing Store/, onnan pedig már csak egy ugrás lesz a Sugár, meg a Falcon, de abba még nem igazán akarok belegondolni /bár felcsillant a remény egy esetleges kedvezményes beszerzésre a páromon keresztül, de a projekt egyelőre titkos, és sajnos 1db-os, másnak nem tudok segíteni/ :D.

Addig is mindenki gyűjtögesse szépen a készleteket a 'gyereknek'. :D

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.