2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

MWC: Hivatalos WM 6.5 képek

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Javában dübörög a Mobile World Congress Barcelonában, ahol a Microsoft is bemutatta a Windows Mobile 6.5...

[ ÚJ TESZT ]

Javában dübörög a Mobile World Congress Barcelonában, ahol a Microsoft is bemutatta a Windows Mobile 6.5 aktuális buildjét. A korábban látott méhsejtes elrendezés elsőre kaotikusnak tűnt, de a bemutató után már világosabb és ígéretesebb képet kaphattunk a működéséről.

Eleddig csak különféle külsős programokkal lehetett megoldani a kényelmes használatot, de végre a Microsoft is felismerte, hogy ezt ők is meg tudják oldani. Így a legújabb Windows Mobile már rendes képernyőzárat kapott, amit nem kell mindig feloldani, hiszen a hívásfogadást, a napi teendőket és még pár apróságot lezárt állapotban is intézhetünk, láthatunk.

Természetesen azért a HTC (és a hasonlóan látványos többi fejlesztések) kezelőfelületeitől nem kell búcsút venni, de így már az olcsóbb, szimplán Windows Mobile-al felszerelt készülékek használata is egyszerűbbé válik. További újdonság lesz a beépített Internet Explorer, amit igencsak átszabtak mióta utoljára láttuk.



A Microsoft az év végére ígéri az első Windows Mobile 6.5-el szerelt készülékeket. Nagyon várjuk! Addig is az operációs rendszer promó videóját itt lenntebb megtekinthetitek.


Windows Mobile 6.5 videó

Azóta történt

  • MWC: Touch Diamond2

    A HTC bemutatta a Touch Diamond 2-t, amely korábbi modelltől eltérően nagyobb képernyőt, microSD slotot és 5Mpx-es kamerát kapott.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.