2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Mobil Show – Ott leszünk

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Szóval a nagy hír az, hogy hazánk is elért arra a szintre, hogy lesz egy mobilos vására...

[ ÚJ TESZT ]

Szóval a nagy hír az, hogy hazánk is elért arra a szintre, hogy lesz egy mobilos vására és bemutatója. A hír örvendetes, és pártolandó. Természetesen a Mobilarena sem maradhat ki a jóból, úgyhogy három napon keresztül a látogatók arcába fogunk vigyorogni Boggal.

Mi a fenét fogunk ott csinálni 3 napon keresztül? Néhány dolog biztos: Lezárjuk a most futó nyereményjátékunkat, átadjuk a nyereményt. Valaki örülni fog. Bemutatjuk ByB kolléga koncepció telóit élő modellek alapján, amikre már én is nagyon kíváncsi vagyok. Kiderül egy decemberi meglepetésünk, aminek szervezése rengeteg szabadidőmet lekötötte mostanában. Remélem ennek minden olvasónk örülni fog. Nagy durranás lesz, és már most kíváncsi vagyok arra, hogy miképpen reagál majd rá az olvasóközönség.

Mit várok a showtól? Remélem sok olvasó jön ki, személyesen is meglesni azt, hogy vajon kik mondják meg a véleményüket mobilokról. Remélem, hogy legalább apróbb telefon-bemutatók lesznek. Nem várok CeBIT méretű bejelentéseket, de valami csak lesz.
Majd meglátjuk. Már nem kell sokat aludni.

Közérdekű infók sokak kérésére:Időpont: Dec 1-3. Helyszín: Syma csarnok A belépés ingyenes.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.