2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Mobil Show 2007 – Ismét ott leszünk

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Mint ahogy mindenki sejthette, idén sem hagyjuk ki. Ott leszünk a Mobil Show négy napra...

[ ÚJ TESZT ]

Mint ahogy mindenki sejthette, idén sem hagyjuk ki. Ott leszünk a Mobil Show négy napra dagadt műsorán végig saját standunkkal. Lesznek meglepetések, Mobilarénás relikviákba is futhatnak majd az arra járók, valamint a szokásosnak mondható dolgok sem maradhatnak el.

[kép]

Feláll majd a 3BP alakulat, azaz Bog, Bocha, ByB és Polacheck, hogy négy napon keresztül találkozzon az olvasókkal, érdeklődőkkel. Egyedül Bence lesz lazy, így aki vele szeretne beszélgetni az hétvégére orientálódjon, akkor lehet majd beszélgetni a terveiről, a jövőjéről és arról, hogy mi történt vele egy év alatt. Előre jelezte, hogy mindenkivel elbeszélget, szóval gyertek nyugodtan.

[kép]

Hivatalos mobilos tanácsadás ugyan nem lesz nálunk, de mindenkinek segítünk majd beállítani a Sagemjén a GPS-t, Alcateljén a 3G-t. Megválaszoljuk a szokásos ''melyik a legjobb mobil?'' kérdést, és reméljük ismét belefutunk olyan gyöngyszemekbe, mint a ''korcsolyás reklámban melyik mobil szerepel?''.

[kép]

Lesznek érdekességek, de ezt előre még nem lőnénk le. Annyit elárulhatunk, hogy akit kicsit is érdekel, hogy milyen lesz a jövő mobilja, annak érdemes hozzánk ellátogatnia. Ki lesz ott?

Helyszín, időpont: Szeptember 8-11, az Infomarkettel és a BNV-vel egy időben a Hungexpo Budapesti Vásárközpont B pavilonjában.

Jegyárak: [link]

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.