2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Microsoft Intelli Mouse Explorer 4.0 avagy az igazi felhasználó tapasztalata

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Sziasztok! Szerintem már sokan hallottatok eme kis becses szerkezetről amit a gép előtt...

[ ÚJ TESZT ]

Sziasztok! Szerintem már sokan hallottatok eme kis becses szerkezetről amit a gép előtt ülve minden nap nyomkodok! Igen ő az én kis barátom az MS Intelli Mouse 4.0. Első ránézésre nagyon barátságos kis valami. Habár mikor én megvettem kicsit szörnyülködve láttam, hogy egy csúnya zacskóban tartották... Otthon gyorsan kimentettem szegénykét és csatlakoztattam a géphez. Mi sem egyszerűbb ha USB-s csatlakozó van egerünkhöz. Amúgy a boltban kaptam hozzá egy PS/2 átalaktót ha kicsit régi gépem lenne vagy nem lenne szabad USB akkor is tudjam használni. Szóval kis ezüstös barátomba életet leheltem. Végre sajátomként szorongathattam zsír új egerem.

[kép]
Első ránézésre nagyon barátságos kis valami...


Az előző egeremhez képest...Nem is hasonlítom össze a kettőt.Ergonómikus kialaktása miatt úgy éreztem, mintha a kezem alá öntötték volna. Úgy siklott mint Miroslav Satan a hoki pályán. Szóval volt egerem, de nem volt még program amivel minden tudását kiaknázhatom. Azonnal fel az MS honlapjára és usgyi megszereztem magamnak az IntelliPoint 5.2 nevű programot. Beálltottam az egeremhez és már meg is voltam minden fontosabb teendővel. Az IP okos kis progi, mert az egér minden kis részletére figyel. Mindenféle funkciót kiválaszthattam a nagyítótól a másoláson át a shiftig.

[kép]
Az IP okos kis progi...


Tehát az egér mostmár működött mint a kisangyal. Tesztre várt. Játék mániám miatt a választásom a Counter Strike-ra esett. Hívtam a haverokat is így megindult a fékevesztett lövöldözés. A vártnál kifejezetten jobban teljesítettem. Pontos célzást eredményezett a jó kalibrálás. Egy csalódás ért. A tilt wheel jó dolog, mert lehet x és y tengelyen is mozgatni,de! Keményen hozzá kell szokni ahhoz, hogy nincs benne racsni, tehát fokozat nélkül lehet gördíteni. Valamint azt gondoltam az oldal irányokban történő elmozdulás két plusz gombot jelent. Azonban hamar kiderült hogy rossz a feltevésem. Az oldal írányú ''scroll''-t nem fogja fel a játék semminek. Mintha nem is lenne. Ez kicsit elszomorított, de vígasztalt a két plusz gomb a hüvelykujjamnál.

Pontosan 2006.04.27-én vettem.Azóta is használom. Hibája még nem volt és még ha lesz is akkor is van még hátra az 1 év garanciából. Nyugodt szívvel 100%-ban ajánlom mindenkinek, mert én jó vásárt csináltam vele....

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.