2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Mennyit ér egy üveg megkóstolt jeges tea?

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Jártamban , keltemben gondoltam, hogy ma épp itt az ideje az indexem felvételének. (Bár...

[ ÚJ TESZT ]

Jártamban , keltemben gondoltam, hogy ma épp itt az ideje az indexem felvételének. (Bár a sulihoz nincs túl sok kedvem , mióta munkahelyet váltottam) . Gyorsan utána is néztem, mikor is vannak vizsgáim, hopp az egyik maira pont bejelentkeztem. PErsze semmit nem tanultam rá. No sebaj, ezt kihagyjuk, ennek örmére irány a nyugati aluljáró, ott mindig tuti ruhákat találok magamnak, márpedig a ruhatáram idejétmúlt , a szekrény úgy kong az ürességről. Sikeresen szermányoltam is 700 magyar petákért egy kis pólócskát.


[kép]


Az idő közben szépen telt és múlt, én meg hasonlóan a szekrényemhez , kongtam az ürességtől. Egész nap nem ettem ugyanis. Hogy miért , hát erre nehéz lenne magyarázatot adni, talána legegyszerűbb az, ha azt mondom, mert nem voltam éhes. Nosza rajta, vegyünk a boltban valami innivalót (vacillálás kóla, jegesta és ásványvíz közt -> jegestea győzött) , meg nézzünk szét , milyen kaját kapnia környéken .
Valami finomra vágytam , ezért a thai kaják kilőve. Kentucky is jó lett volna, nagyon finom a Fincsibéjük, de ma nem erre fanyalodtam. Jó hát legyen akkor gyros.

Megkóstoltam a teámat, hm, nem is rossz , futott át az agyamon. No akkor keressünk valami helyet , jippi, üres asztal, szuper.
Kvázi ''lefoglalva'' odaraktam másfél literes megkóstolt teámat, utamat pedig a gyrosos irányába vettem. Nulla sor.
-csípős ,hagyma mehet bele? - Mehet , persze (miközben átfutott az agyamon, mennyire jól fog esni, ahogy csípi a szám szélét, majd kortyolhatok a finom teámból).

Örömöm azonban csak addig tartott , míg ''asztalomhoz'' vissza nem értem. Valamely szebbreményű ugyanis megfogta a székre lerakott teámat, és elvitte (környező kukákban nem volt).

Csak ezúton szeretném tudatni vele, hogy váljék egészségére . (Magamban forrongtam még egy pár percig, majd úgy gondoltam, hát ez legyen a legnagyobb veszteségem... Hazaérve ennek örömére ''benyakaltam'' pár deci jeges vizet. )

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.