2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » IT-ipar rovat

Letöltés 120 megával? Minek?

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Erre a kérdésre várunk az IT cafénál válaszokat tőletek. Mit kezdenétek ilyen sávszélességgel? Írjatok!

[ ÚJ TESZT ]

Annak idején megírtuk, hogy a UPC még az idén (közben kiderült: nem is olyan soká) megkezdi 120 megabites maximális letöltési sebességű internetcsomagjai forgalmazását. A szolgáltatást most tesztelik, mi pedig (az IT café) – néhány más szak- és kevésbé szaklappal együtt – lehetőséget kaptunk arra, hogy még a tesztidőszakban kipróbáljuk.

Arra gondoltunk, hogy ezt a kipróbálást (melyről videót készítünk) veletek együtt ejtenénk meg. Azért, mert azt gondoljuk, hogy nektek, szaki usereknek jobb tippjeitek, ötleteitek vannak arra, hogy mit is lehet kezdeni 120 megás letöltési és 10 megás feltöltési sávszélességgel.

Szóval most lehet tippeket adni! Ha eszetekbe jut kivitelezhető és demonstrálható „felhasználási mód”, írjátok le nekünk az itcafe (kukac) itcafe.hu emilre. A kérdés, amire választ keresünk: mit kezdenétek egy 120 megás csomaggal?

A beküldött tippek közül kiválasztjuk az általunk legjobbnak gondoltakat, és a beküldőiket meghívjuk a tesztelésre. Magyarán: a tippeket a jövő héten a gyakorlatban is ki lehet majd próbálni, be lehet mutatni a café (budapesti) szerkesztőségében, némi üdítő és pogácsa kíséretében. (És a hostessek? :) – a szerk.)

Az egész „tesztet” egy videoriport formájában képzeljük el, azaz felvételt is készítünk a bemutatókról. Szerepelni ebben persze nem kötelező, de kifejezetten örülünk minden kamerába mondott véleménynek a szolgáltatásról.

Szóval: mire is jó 120 mega?

eras – IT café

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.