2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

''Kereslet & kínálat''

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A kapitalizmus mozgatórugója a kereslet és a kínálat ugyebár. Ha nincs kereslet, akkor...

[ ÚJ TESZT ]

A kapitalizmus mozgatórugója a kereslet és a kínálat ugyebár. Ha nincs kereslet, akkor a termék is eltűnik lassan a piacról. Persze az eladókon túl sok-sok ember dolgozik azon, hogy egy bizonyos terméket el lehessen adni, hiszen a fogyasztót, azaz a népet meg kell győzni arról, hogy szüksége van az adott árura.

Az ilyen marketing managerek is emberek, így hibát is vétenek. Itt van például egy diszlexiás [link] reklám manager munkája. Biztos kapott fizetésemelést a szorgos munka elismerése képpen.

[kép]
[link]

Mentségére legyen, hogy tényleg közel van a billentyűzeten az 'm' és az 'n' betű.

S ha már a kapitalizmust szóba hoztam, ejtsünk szót olyan termékekről is, amelyek eme új kor delején látnak napvilágot!

A termék lehet ócska, silány minőségű, a lényeg hogy olyan dologhoz kell kapcsolni, amire minden ember vágyik. Mi is ez a valami? Hát persze hogy a szex! Szóval mindent szexi lányokkal, adoniszi testalkatú férfiakkal reklámoznak. Ha pedig valamihez nem is csatolnak egy-egy kacéran mosolygó szőkeséget, akkor elég, ha a neve utal arra a mindenki által igényelt dologra. Mint például ez az ital:

[kép]
[link]

Valamint zárásként jönnön egy egyéni ötlet, melyben ha lehet a kreativitást értékeljétek, ne pedig a megvalósítás minőségét. (Csak Paint-et használtam az elkészítéséhez.)

[kép]
[link]

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.