2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

Index.hu - új design. Vélemény.

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Gondoltam gyorsan megosztom véleményemet az index.hu mai új design-ával kapcsolatban:...

[ ÚJ TESZT ]

Gondoltam gyorsan megosztom véleményemet az index.hu mai új design-ával kapcsolatban:

Böngészők amit használok: IE7 és FF2

Jó, de nagyon szokni kell. Minimalista ahogy az origo is. Poén volt, hogy a reggel folyamán egy agyon gif-elt honlapot raktak ki viszont az összes link az új honalpra mutatott. Akkor azt hittem még csak töltik fel a design-elemeket aztán már gyanús volt, hogy a sokadik órája ugyanazt látom.

[kép]
(az átmeneti index.hu)

Aztán beindult. Valamikor 10 és 11 között. ÉS még mindig hiányosnak látom. Elhiszem, hogy a gyorsaság fontos és a minimalista web2 a divat, de azért ez túlzás. Nekem 1280x1024-ben fut a felbontás és lemarad a jobb oldal (vagyis ott van csak egy nagy üres tér), egyszerűen ne töltődik ki. Ha legalább középre lenne rendezve... kihasználatlan a terület. Origo is ilyen.

[kép]
(a rendes új-index.hu?)

Valahogy első ránézésre kevesebbnek tűnik a reklám, de nem. Viszont nekem hamarabb megfogja a szemem mint maguk a cikkek.

Minimalista. Újra meg újra, DE ez nagyon. Az origon legalább szemmel el tudom határolnia dolgokat de az indexen... olyan az érzésem mintha mobilinternetről nyomnám gprs-en és még a., nem töltődött volna be az oldal VAGY b., letiltottam volna a képeket. Ezt elvileg meg lehet szokni, csak a címlapon valami elválasztást adjatok srácok, mert most úgy vagyok 20 perc hazsnálat után is, hogy nem tudom, hogy hova nézzek.

A legfrissebb részből az időt ne hagyjátok el, mert hasznos tud lenni.

Faszántos a menü, hogy a legfrisebb híreket tartalmazza. Ez nagyon tetszik. Viszont itt is örülnék egy timestampnek.

Szal amit javaslok:
1. picit háttérrel kiemeltebbek legyenek a ''címlapos cikkek'' vagy legalább keretezés
2. egy nagyon halvány narancssárga háttér mint background a cikkeknek maradhat a fehér háttér és az oldal középre helyezése mivel 1280-as felbontáson nagyon zavaró, hogy minden jobbra rendeződik.
3. Pozitív, hogy a főoldal hasznos részei gyorsabban jönnek be mint a reklámok
4. 24 órai hírei hol maradnak?

EGYELŐRE GYORSBA ENNYI ÉS CSAK AZ ELSŐ BENYOMÁSOK és a 2007.07.23. 11:33-as állapotokat tükrözi IE7 és FF2 alatt 1280x1024-es felbontás alatt.

Ahogy elnézem még vannak hiányosságok szal a teljes átállás még elmaradt, így azért reménykedek.

Ezzel a ''beszólással'' inkább a többieket akaorm buzdítani, hogy adjanak személyes véleményt, hogy az index.hu egy szép/hasznos hírportál legyen.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.