2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Reversi, Hexxagon - free Android apps

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Ingyenes játékokat fejlesztünk Androidra - eddig kettővel készültünk el.

[ ÚJ TESZT ]

Reversi

Sziasztok, Csiki vagyok és eddig két Androidos játékkal készültünk el (pontosabban hagytuk félbe, ahogy a rossz nyelvek a programozás kapcsán megjegyzik), ezeket szeretném most bemutatni nektek.

Reversi

Az első játékunk neve Reversi (Othello-nak is szokták hívni, de az le van védve...), 8x8-as táblán kell korongokat letennie két játékosnak.

Az ellenséges korongokat közrefogva (8 irányban az éppen letett korong és egy már lent lévő korong között) azok átfordulnak.
Letenni csak úgy lehet korongot, ha legalább egyet át is forgatsz ezzel az ellenféltől, ha nincs ilyen lépés akkor kimaradsz az adott körből.
Az nyer aki a végén több koronggal rendelkezik.

A program 12 nehézségi fokozattal rendelkezik (200-2400), számolja a játékos Élő pontját és Achievement (na ezt, hogy szokták magyarra fordítani?) rendszer is van benne (Scoreloop segítségével).

Ezt a programot február végén tettük fel az Android Marketre, korlátozott sikerekkel, úgy néz ki elég hardcore dolognak számít az Élő pontszám, viszont az AI tényleg jó, és kaptunk érte pár pozitív kritikát. :)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.