2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

A fűtől nem horkolsz, a fától meg nem látsz

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A fűtől nem horkolsz, a fától meg nem látsz Deni Este Deni kijött utánam az épülő...

[ ÚJ TESZT ]

A fűtől nem horkolsz, a fától meg nem látsz

Deni

[kép]

Este Deni kijött utánam az épülő emmnullásra. Vettünk pár sört és raktunk egy hatalmas tüzet, miután leégett és csak a parázs izzott a sötétbe sütöttük a szalonnát parasztkolbásszal, vereshagymával, sör is hideg volt, tücskök, a messzi város fényei, suhanó autók zaja és sziréna az M3-ról, enyhet adó szellő, falevelek suholtak, alváshoz készülődő madarak.
Így néztünk ki, közelebb ültünk a tűzhöz, bontottunk még egy sört, jól esett fogni a párás, hideg üveget, megszokott érzések.
Deni összeveszett a csajával és azért menekült el otthonról arra az éjszakára.
Csaj összehozott valami 120 ezres számlát a Vodafone-nál és hónapok óta szorongatják a nyakát miatta. Deni pénzhez jutott és a csaj rögtön kivirult, hogy naaaaaaaaa, akkor fizessük be a vodát...!?
Dehogy fizessük, vannak ezerszer fontosabb kiadásaink, lakásrezsi, kaja, tankolni mondta a Deni.
Csaj bedurcált és elkezdett átkozódni, hogy akkor tudod ki fog téged lesz..., bas....-ál egyedül és még pár kígyót, békát reája testált.
Deniben is van önérzet bőviben, engem ugyan ne zsaroljon a szex-el, bevágta maga mögött az ajtót és felhívott.
Hol vagy guga?

Ezért ülünk most itt a tűz mellett ketten a sötétben és szorongatjuk szótlanul az üveget, bámulunk a parázsba, melengeti az arcunkat.

Deni felnevet, rázkódik a felsőteste és továbbra is a parazsat lesi, majd belekezd.
Emlékszem régen mikor anyagoztam órákig bámultam a tüzet közelről. Elmentem egyedül távol a várostól horgászni, szólt a zene az autóból, szabad tűzön főztem. Mindig volt nálam gomba, fű vagy bélyeg. Az akkori bélyegek nagyon izgalmasak voltak, néha 2-3 napig távol voltam és recsegtem.
Az eleje jó volt, mindenki drogozott. Az összes ismerősöm, nagy emberek, nagymenők, befolyásos pozíciókban. Aztán lassan átszoktam a speedre, na az kicsinált pár év alatt. De a legszebb az eleje volt, felszabadult gyermeknek éreztem magam, végtelen nyugalom, nem számított semmi.

Elhallgatott...

Éreztem rajtam a sor

Üdv! Az írás túl hosszúra sikeredett, a folytatás itt olvasható: [link]

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.