2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Xiaomi Mi A2 vélemény 3 nap után

    Szerda óta vagyok egy Xiaomi Mi A2 tulajdonosa, így röviden be is számolnék róla, mivel a készülékről még teszt is csak kevés van magyarul.

    Különösebben sokat most nem gondolkoztam azon, hogy mit is vegyek. Korábban nagy Nexus rajongó voltam, de mivel azt a szériát kinyírta a Google így más után kellett néznem. Használtam azóta több gyártó termékét (Nokia Lumia, Alcatel Idol 3, Galaxy S6, Oneplus 3, Mate 9), de valahogy mindig visszavágytam a Nexus tiszta rendszerére és a gyors frissítésekre. Pixelt nem vettem, mivel már nem adnék ki ennyi pénzt egy telóért, mivel közel sincs akkora különbség a mobilok közt mint mondjuk 5-6 éve. Tavasz óta egy Mi A1-et használtam, és nagyon tetszett a rendszer, emiatt döntöttem, hogy most veszek egy A2-őt.

    A teló külseje hibátlan, jó érzés megfogni. A kamera válóban eléggé kiáll, de mivel elég nagy rekeszértékű szenzorokat kapott érthető, hogy nem fért el akkora helyen, mint az előd esetében. Mondjuk engem speciel nem zavart volna az sem, ha kicsit vastagabb lesz a teló. A kávák kicsik, és ami a legfontosabb, NINCS NOTCH! Ezt azért emelem ki, mert az nálam kizáró ok egy telefonnál (ezért nem játszott nálam a Pocophone, pedig az ára miatt egy pillanatra elgondolkodtam).

    Folytatás...

    Zvezda 6 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.