2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • IPON –avagy legombolásom története-

    Üdvözölök mindenkit, akit idesodort a rossz sors és a problémázásom olvassa! Sok panaszáradatot lehet olvasni weben különféle boltokról, hadd osszam meg veletek a saját kellemetlen tapasztalatom.

    UPDATE:
    Megkerestek telefonon és elnézést kértek a történtekért. Szeretnének lépéseket tenni , hogy ne maradjon rossz benyomásom az IPON-ról. Holnap meló után megpróbálom rendezni velük a dolgot.
    A hozzászólások között végül megegyezésre jutottunk az IPON-nal.
    Köszönöm a kedves fórumozóknak a segítséget, nélkületek nem jutottam volna semmire.

    Január elején vásároltam magamnak egy Logitech MX 5500 billentyűzet/egér csomagot az IPON-nál 33000 pengő magyar forintért. Hazavittem a szettet, de pár óra használat után feltűnt, hogy az első scroll lenyomásra mint 3. gomb nem minden esetben működik. Egy napig próbálgattam, majd arra jutottam, hogy ha a 3000ft-os mamba egerem két éve gyönyörűen működik akkor bizony nem szokom meg, úgyis 3 napon belül vagyok megcseréltetem.
    A harmadik napon vissza is mentem vele meló után. Velem szemben állt a szervízes fiatalember. Mikor megkérdezte mi a gondom azt mondtam:
    -Sajnos a görgő nem mindig működik gombként, olyan mintha kontakt hibás lenne. Ha lehet szeretném megcseréltetni egy másikra.

    Folytatás...

    Realradical 15 éve 213

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.