2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • PC játék gyűjteményem - 2. rész

    Mivel jópár pozitív visszajelzést kaptam, úgy döntöttem, hogy egyelőre folytatom az én kis "sorozatomat". Nem terveztem, hogy ma is közzé teszek valamit, de akadt egy szabad félórám, így megírtam ezt a rövid szösszenetet. (Valamint lecseréltem a narancssárga hátteret... :P)
    Gondolkodtam, hogy mi alapján válasszak ki ma játékokat, amelyek összefüggnek valamilyen szinten, de mégis beleférnek egy rövidebb leírásba. Ezen szempontok alapján úgy döntöttem, hogy ma a Rockstar Games birtokomban levő játékait mutatom be.

    Elsőként itt van a mostanában visszatérő kiégett zsaru, Max Payne. Neki is a második része, ami – legalábbis szerintem – nincs olyan jó, mint az első. De ebbe most ne menjünk bele, nem játékelemzéseket írok. :)
    A képe(ke)n látható, hogy egész igényes a kiadása. Leporelló-szerűen széthajtható tok, mindez egy kemény papírfekniben, megtámogatva szép fekete-fehér grafikákkal.

    Folytatás...

    - monkey - 12 éve 2

  • PC játék gyűjteményem - 1. rész

    Először is szeretnék köszönteni mindenkit, aki olvassa ezt a kis szösszenetet. Mint a címből bizonyára kiderült, PC játék gyűjteményemről fogok szót ejteni.
    Nem terveztem ilyen témájú blog-bejegyzés írását, de pár napja egy kedves ismerősöm elejtette, hogy akár be is mutathatnám a gyűjteményemet pár, vagy akár több szóban. Arra jutottam, hogy megpróbálok egy "cikket" összehozni, aztán ha van igény rá, többről is lehet szó. Amúgy is úgy gondoltam, hogy külön bejegyzésekben, valamilyen szempont alapján pár darabonként csoportosítva említeném meg a játékokat.

    Magamról így dióhéjban annyit, hogy körülbelül 3 évvel ezelőtt kezdtem el a gyűjtői pályafutásomat. Elsősorban elsőkiadású, magyar nyelvű kézikönyvvel/borítóval rendelkező játékok érdekelnek. Persze van pár darab, amit csak angol nyelven tudtam beszerezni, a Limited/Collector's/Special kiadások között pedig értelemszerűen nagyobb arányban fordulnak elő külföldi darabok.

    Úgy gondoltam, hogy az első írásban egy-két sorozatot mutatnék be. Ezek közül nem mindegyik teljes, de minden esetben rajta vagyok az ügyön! :)

    Folytatás...

    - monkey - 12 éve 25

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.