2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Black Desert Online

    Black Desert Online lap

    Ezen a lapon/blogon összeszedegetem a Black Desert Online-hoz kapcsolódó hasznos információkat és leírásokat. Egy-két részét kiegészítem kis magyarított leírással, de az angol tudás hasznos lesz mindenképp

    Röviden a játékról - szubjektívitástól nem érintetlen leírás

    A Black Desert Online egy nyílt világú MMORPG játék. Koreai fejlesztés. A Pearl Abyss fejlesztette és a Daum Games juttatta el hozzánk is Európába (meg NA régióba is persze). Talán a jelenleg elérhető legszebb MMO játék. A karakterkészítője részletes és alapos, a játék maga varázslatos. A játék jellemzője, hogy nincs töltőképernyő és szabadon bejárható a terület. (persze ha elérsz a "Világ határára", akkor csúnyán lepattansz egy láthatatlan falról, de így is hatalmas a bebarangolható terület). Eddigi tapasztalataim alapján nagyon stabilan fut a játék. Más játékokban tapasztalható crash és durva hibák a játékban eddig nem tűntek fel. A hivatalos gépigénye is elég baráti.

    Folytatás...

    mikromanus 8 éve 4

  • ArcheAge Topic - Palinka Traders Guild lap

    Az Archeage egy Európában és Amerikában 2014 szeptember 16-án elstartolt sandbox MMORPG CryEngine3 alapon. Névleg ingyenes (F2P), viszont a fizetős, vagy goldért ingame vett itemekkel jelentős előnyhöz lehet jutni a fejlődés és hatékonyság szempontjából is. Emellett sok korlátozás van a free státuszú felhasználókon (Nem tudnak "adót" befizetni, így nem lehet föld vagy épület a tulajdonukban hosszabb ideig. Auction House licence nélkül nem adhatnak el az AH-ban, csak vásárolhatnak. Kevesebb "akciópont/munkapont" regenerálódik. stb.)

    Ezt a blogot a klánunk segítésére hozom létre. Egyrészt azért, hogy legyen egy felület, ahol könnyebb egyeztetni, másrészt, hogy a gyakran felmerülő kérdésekre valahol összeszedettebb formában legyen válasz. A tartalom ennek megfelelően folyamatosan bővülni fog.

    Palinka Traders
    Klánunk az európai Nebe szerveren a nyugati kontinensen üzemel. Elsődlegesen a magyar játékosok összefogását végezte eddig, de lassacskán némi közös tevékenységek szervezését is elővesszük. A részvétel nem kötelező, de hasznos mindenkinek. Tagfelvételt Mikroman néven a szerveren én végzem, vagy az aktívabb tagjaink, akik "Officer" rangot kaptak.

    Folytatás...

    mikromanus 10 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.